EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

Operació antidroga dels Mossos d'Esquadra al Garraf i al Baix Penedès

L'operatiu s'ha iniciat a la matinada i s'espera que hi hagi detencions

 

Els Mossos d’Esquadra es troben realitzant un operatiu des de les 05.00 hores de la matinada d’aquest dijous 14 de desembre, on han desplaçat agents a tres municipis de la comarca del Garraf i una del Baix Penedès. Les mateixes fonts policials han confirmat que es tracta d’una operació antidroga que es continuarà desenvolupant durant tot el matí.

Les localitats afectades per aquests escorcolls són la mateixa capital de la comarca barcelonina, Vilanova i la Geltrú, així com Sitges i Sant Pere de Ribes, així com la població tarragonesa de Segur de Calafell. En elles, s’ha procedit a l’acció de 17 entrades per part de les autoritats, en un assumpte considerat de salut pública i relacionat amb la cocaïna.

S'esperen detencions

En els diferents operatius, han col·laborat els departaments de la unitat canina, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, agents de seguretat ciutadana i el Grup Especial d’Intervencions, els qual continuaran amb el desenvolupament del dispositiu, en el que s’espera que es confirmin detencions, en les pròximes hores, dels principals sospitosos de la producció i tràfic de les subtàncies.