Operació policial de la Guàrdia Civil en un edifici del carrer Amigó de Barcelona

Els escorcolls podrien estar relacionats amb un presumpte delicte d'estafa i crim organitzat

Aquest matí de dimarts, 28 de març, la Guàrdia Civil està escorcollant un pis del carrer Amigó de Barcelona, en un edifici molt proper a la travessera de Gràcia. Segons ha avançat 'la Vanguardia', quatre vehicles de la Guàrdia Civil i tres dotacions de la Unitat Central Operativa (UCO) estan realitzant escorcolls en aquest habitatge per un presumpte delicte d'estafa i crim organitzat.

L'edifici escorcollat, situat al número 11 del carrer Amigó, acull les seus de diverses empreses i pertany a la immobiliària Colonial. Encara es desconeixen més detalls sobre l'operació policial, però segons ha informat 'la Vanguardia', els escorcolls podrien estar realitzant-se en els despatxos d'una empresa del sector de les comunicacions.

Els escorcolls han començat als voltants de les nou d'aquest matí i els veïns de la zona s'han vist sorpresos per la presència de diversos agents de la Guàrdia Civil, fortament armats, que protegeixen l'accés a l'edifici. A més, l'operació ha afectat al trànsit de la zona durant una hora, ja que s'ha hagut de tallar l'accés al carrer des de la travessera de Gràcia, però segons informa 'la Vanguardia' l'estat del trànsit a la zona ja ha tornat a la normalitat.


Comentaris

envia el comentari