En marxa un macrooperatiu policial a Badalona contra el tràfic d'armes i drogues

El dispositiu compta amb dotacions aèries i 600 mossos, que han requisat centenars de milers d'euros, armes i cocaïna

Els Mossos d'Esquadra estan portant a terme aquest divendres un dispositiu a Badalona i a l'àrea metropolitana contra el tràfic d'armes, de drogues i el blanqueig de capitals. L'operatiu se centra al barri de Sant Roc de la ciutat barcelonina.

Alerten de la presència d'un helicòpter policial

S'estan fent una trentena d'entrades i escorcolls en diversos punts i es preveuen detinguts. En l'operació, entre altres àrees i unitats dels Mossos, hi intervé l'helicòpter i el cos policial informa les persones que viuen a Badalona que si el senten o el veuen és per aquest dispositiu policial.

L'operatiu «Monra» s'ha iniciat a els sis del matí i des de 'Ser Catalunya' han informat que els Mossos d'Esquadra han localitzat una gran cuantitat de cocaïna, juntament amb algunes armes i centenars de milers d'euros. A més a més, uns 600 agents estarien escorcollant diversos locals de distribució de droga i magatzems que posteriorment tapiaran.

També han traslladat el primer dels detinguts i esperen que finalment siguin uns trenta, mentre els agents dels Mossos d'Esquadra continuen amb els escorcolls  de diversos pisos a Badalona, Alella, Viladecans o Santa Coloma. Finalment, els Mossos han detingut una quarantena de persones en l'operació contra el tràfic de drogues i d'armes, i contra el blanqueig de capitals.

També et pot interessar...