ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Els Mossos d'Esquadra detenen setze persones en un operatiu contra la banda motera Hells Angels MC

Els investigats estarien relacionats amb un assassinat i el tràfic de drogues

 

 

Els Mossos d'Esquadra han engegat aquest dimecres a primera hora del matí un dispositiu contra membres de la banda motard Hells Angels MC, considerada una organització criminal pel Departament de Justícia dels Estats Units. Durant l'operatiu, un total de setze persones han quedat detingudes pels agents de la policia, i ara estan a l'espera de passar a disposició judicial. 

 

Fonts policials han explicat que el dispositiu s'ha desenvolupat a Barcelona i a la seva àrea metropolitana per diversos delictes que suposadament haurien comès alguns membres de la banda. En concret, se'ls acusa d'estar relacionats amb un assassinat que va tenir lloc a Sabadell l'any 2017, i el tràfic de drogues. L'operació, en la qual no es descarten més detencions, ha començat al voltant de les 06.30 hores. 

 

Operació a Barcelona i a Girona

El dispositiu d'avui s'ha desenvolupat a diferents ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona, i també de la província de Girona. En concret, els Mossos d'Esquadra han intervingut a Sabadell, Castelldefels, Sitges, Gavà, Vallirana i a la mateixa ciutat de Barcelona, així com als municipis gironins de Riells i Viabrea.

 

 

Una organització criminal segons els Estats Units

Els Hells Angels MC és una organització que ha aconseguit estendre's per diversos continents, i segons el govern dels Estats Units està vinculada de forma directa amb el tràfic de drogues i altres activitats criminals. 

 

Diversos agents dels Mossos d'Esquadra durant l'operatiu contra els Hells Angels MC d'aquest dimecres
Diversos agents dels Mossos d'Esquadra durant l'operatiu contra els Hells Angels MC d'aquest dimecres | Cedida

 Comentaris

envia el comentari