Organitzen una concentració a Barcelona en suport a Gabriel el pròxim 18 de març

Sota el lema 'Tots som Gabriel' es convoca una manifestació pel nen desaparegut a Níjar

El petit Gabriel, desapareghut fa una setmana
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz. | Antena 3

Barcelona se suma a la concentració que els pares de Gabriel Cruz, el noi que va desaparèixer el passat 27 de febrer a Níjar, van organitzar a Almería. Així doncs, i sota el lema ‘Tot som Gabriel’, s’ha convocat una manifestació en suport al jove el pròxim 18 de març, on se cita a tots els qui s’hi vulguin aplegar a la Plaça Catalunya a partir de les 12.00 hores.

I és que cal recordar que des que el passat 27 de febrer, quan es coneixia la notícia de la desaparició de Gabriel Cruz, tota Espanya ha estat pendent del menor de 8 anys, el cos del qual va ser trobat aquest passat diumenge al maleter del cotxe d’Ana Julia Quezada, la parella del pare del jove.

Tanmateix, l'autòpsia preliminar de l'Institut Anatòmic d'Almeria sobre la mort de Gabriel Cruz ha revelat aquest dilluns que el menor presentava diversos cops a la zona del coll i tot apunta a l'estrangulament.

Milers de persones en l'últim adeu

Milers de persones han donat l'últim adeu a Gabriel a la capella ardent que obria les seves portes aquest dilluns, 12 de març, a la Diputació Provincial d'Almeria. A les 16.30 hores, arribava el cotxe fúnebre que transportava el cos sense vida el petit Gabriel. 

Aquest dimarts, 13 de març, a les 10.30 hores la Catedral d'Almeria acollirà el funeral de Gabriel Cruz, on s'instal·laran «pantalles gegants» al costat del temple major de la capital d'Almeria per donar «major accés» a aquells que vulguin assistir i donar l'últim adeu al jove. 

Està previst, però, que inicialment la capella ardent estigui oberta únicament a familiars i coneguts del nen i posteriorment pugui ser visitada per qualsevol persona. De fet, centenars de persones esperaven a la porta del Palau Provincial a l'espera de l'obertura de la capella ardent, institució per la qual treballava la mare del nen.


Comentaris

envia el comentari