rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

L'origen dels bombons que triomfen a Mercadona

Els nous bombons de Valor que es venen en exclusiva a Mercadona
Botiga de Mercadona | Mercadona

 

Senzza són els bombons de Mercadona que triomfen a les botigues de la cadena valenciana. El diari 'ABC' explicava aquest dimecres l'origen del producte, que ha adquirit un èxit notable en les prestatgeries de Mercadona. Es remunten, de fet, a l'inici de la cadena valenciana, quan es van posar en contacte amb l'empresa de xocolates Valor. El seu propòsit era oferir bombons a un preu molt econòmic i amb la qualitat més gran possible de la seva xocolata.

A través d'aquestes premisses, l'experiència de Valor —gairebé 140 anys especialitzats en xocolata— va servir per conèixer els gustos dels clients: van néixer Senzza Assortits —bombons d'avellana, fondant, praliné i ametlla—, Senzza Cor Cremoso, Senzza Negre i Senzza sense sucres extra. Els bombons han tingut una acceptació immensa entre els clients de Mercadona i a més són aptes per a celíacs.

I+D en bombons

Les vendes del producte creixen any rere any i el 2015 —les últimes dades disponibles— van vendre 1.730.000 quilos d'aquests bombons. A més, per mantenir la fidelitat dels seus clients, Mercadona i Valor ja han apostat conjuntament per la innovació i el desenvolupament del producte: més de 14.000 clients han passat pels seus dotze centres de coinnovació per fer «tests» sobre novetats.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris