Descobreixen una finca ocupada amb animals a la Selva

Un grup de veïns va denunciar els fets després de rescatar un cavall del mig de la carretera
El jove que va perpetrar dos robatoris amb violència i una violació de domicili ingressarà a presó
Els propietaris de la finca ja han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra | Cedida

Un grup de veïns de Riudellots de la Selva ha descobert, a principis d'aquesta setmana, que una finca del municipi que està ocupada s'utilitza per a guardar-hi animals de granja. La notícia va sortir a la llum després que alguns d'aquests es trobessin un cavall al mig de la carretera.

 

Les persones que van trobar l'animal van alertar als Mossos d'Esquadra i als Agents Rurals amb la intenció d'idenficar al propietari de l'animal, i gràcies al fet que aquests també tenen cavalls, van aconseguir calmar-lo fins que els agents van arribar al lloc dels fets. En fer les comprovacions, van veure que l'animal residia en una finca on hi havia més animals de granja com gallines, xais i algun gos, segons informa el 'Diari de Girona'.

 

S'hauria ocupat la finca per guardar-hi els animals

Per causes que es desconeixen, l'home responsable dels animals hauria ocupat la finca per poder-hi guardar els animals, ja que a més del cavall, també s'hi van trobar altres animals de granja. La propietat es troba a prop de la carretera N-II a la zona de 'la Pequenya' i és d'una família que va ser avisada al mateix moment que els veïns, els qui van trobar l'animal, van trucar als Mossos.

 

La família propietària de la finca, que en definitiva són un conjunt de barraques dins d'un solar, s'ha posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra per tal d'efectuar la denúncia, segons informen fonts municipals al mitjà esmentat. L'alcaldessa, Monsterrat Roura, per altra banda, va confirmar els fets i va expressar que la finca es trobava en un estat de «mig» abandonament.

 

Els particulars de la finca es van posar en contacte amb l'Ajuntament per tal que aquest fes alguna cosa al respecte, però al ser una propietat privada els van dirigir als Mossos d'Esquadra, els quals ja estan tramitant la denúncia. Per al moment els animals no han estat decomissats i, després de les comprovacions dels Agents Rurals, continuen a la finca ocupada.

 

També et pot interessar...Comentaris
Vanessa
Hola soy la propietaria de los animales y el caballo no tiene ninguna herida a la pata ni es agresivo por otro lado la finca estaba en abandono otra vez que deis una noticia que sean verdades gracias

envia el comentari