YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pablo Iglesias i Irene Montero seran pares de bessons

La portaveu de Podemos ho ha anunciat a les xarxes socials

Irene Montero y Pablo Iglesias
Irene Montero i Pablo Iglesias. | Cedida

La portaveu de Podemos al Congrés dels Diputats, Irene Montero, ha anunciat a través de les xarxes socials que ella i Pablo Iglesias seran pares de bessons el pròxim mes de setembre o octubre.

«Pablo i jo hem emprès un camí que en els pròxims mesos regirarà les nostres emocions, transformarà el meu cos i omplirà les nostres vides de bellesa i algunes nits sense dormir», ha escrit Irene Montero al seu perfil de Facebook.

Els seus seguidors ràpidament els hi han donat l'enhorabona als dos dirigents de Podemos, a qui desitgen la felicitat més gran i que els pròxims mesos puguin gaudir de l'embaràs.

Comunicat d'Irene Montero

«Vull compartir una cosa amb vosaltres.

Pablo i jo hem emprès un camí que en els pròxims mesos regirarà les nostres emocions, transformarà el meu cos i omplirà les nostres vides de bellesa i algunes nits sense dormir.

Estic embarassada de quasi 13 setmanes, i dins de mi creixen dues criatures que, si tot va bé, naixeran entre setembre i octubre. Som immensament feliços i afortunats de poder compartir aquest camí amb els seus avis i àvies i amb tots els amics que seran per a ells la millor família.

A poc a poc aprenc que la maternitat és un procés tant bonic com intricat, ple de situacions, emocions i preguntes que no surten a les pel·lícules ni als contes, i per això dono les gràcies amb tot el meu cor a les mares, amigues, companyes que des de fa setmanes fan tribu amb mi, em donen la seva mà i comparteixen la seva escolta, les seves vivències i la seva experiència. Aquest és també un camí per recórrer juntes, nosaltres. El meu cos comença ja a explicar-ho tot amb els seus propis canvis, i per això hem decidit compartir-ho. Pablo és el millor company per tots i cadascun dels dies que vénen».

«Quiero compartir algo con vosotras y vosotros.

Pablo y yo hemos emprendido un camino que en los próximos meses revolverá nuestras emociones, transformará mi cuerpo y llenará nuestras vidas de belleza y algunas noches sin dormir.

Estoy embarazada de casi 13 semanas, y dentro de mí crecen dos criaturas que, si todo va bien, nacerán entre septiembre y octubre. Somos inmensamente felices y afortunados de poder compartir este camino con sus abuelos y abuelas y con tod@s l@s amig@s que serán para ellos la mejor familia.

Poco a poco aprendo que la maternidad es un proceso tan hermoso como intrincado, lleno de situaciones, emociones y preguntas que no salen en las películas ni en los cuentos, y por eso doy las gracias con todo mi corazón a las madres, amigas, compañeras que desde hace semanas hacen tribu conmigo, me dan su mano y comparten su escucha, sus vivencias y su experiencia. Éste es también un camino para recorrer juntas, nosotras. Mi cuerpo empieza ya a contarlo todo con sus propios cambios, y por eso hemos decidido compartirlo. Pablo es el mejor compañero para todos y cada uno de los días que vienen».


Comentaris

envia el comentari