IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pablo Ráez pateix una recaiguda en la seva lluita contra la leucèmia

El jove ha afirmat que si segueix així, hauran de fer-li un nou trasplantament de medul·la

Pablo Ráez a l'hospital | Facebook

Pablo Ráez, conegut per compartir a les seves xarxes socials la seva lluita contra la leucèmia, ha recaigut de nou. El jove de Marbella va aconseguir amb els seus missatges mentalitzar molta gent de la necessitat que hi ha de donacions de medul·la i de la seva importància, aconseguint que el nombre de donants creixés un 1.000%. El passat mes de novembre va trobar un donant i li van fer un trasplantament, però el seu cos el va rebutjar i des de llavors ha estat lluitant perquè tot funcionés correctament.

Aquesta mateixa setmana, el jove de vint anys ha sofert una recaiguda d'aquelles que es perden «les ganes de tot», com afirma ell mateix. Tal com mostra el seu estat de WhatsApp, no es rendeix i seguirà lluitant: «Sempre intentant millorar. Cada dia, cada instant». En una entrevista per a El Confidencial, Pablo ha explicat el que ha passat: «Segueixo amb químio, però la cosa no pinta bé. Si segueixo així, hauran de fer-me un nou trasplantament. Estic centrat en la poca energia que tinc per superar aquesta etapa que està resultant difícil. Hi ha dies com avui que vull tirar la tovallola. Ni jo mateix sé com estic. Travesso una fase que requereix espera».


El problema de Pablo és que té més cèl·lules seves que del donant, entorn d'un 80% i un 20% respectivament, mentre que a hores d'ara hauria de ser com a mínim al revés. En haver de tornar de nou a l'hospital, Pablo ha hagut de suspendre els seus estudis d'Animació en Activitats Físiques i Esportives, encara que assegura que acabarà estudiant coaching, «per ajudar els altres». A més, assegura que des que es troba en aquesta situació, «començo a valorar les coses d'una manera increïble i la vida s'afronta millor d'aquesta manera».

Respecte a la fe, Pablo afirma: «jo crec en mi. En la meva força, i en la força de la vida. És complex d'explicar i no vull ofendre, però en els meus moments dolents em centro solament a veure el costat positiu. Mai li he demanat a Déu que em salvi». I és que l'única cosa que demana el jove és no haver de passar massa temps hospitalitzat, ja que «estar tranquil a casa ja és un regal».


Comentaris

envia el comentari