rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a Canàries

Un pacient denuncia l'Hospital Mútua de Terrassa després d'anar 60 cops a urgències

El denunciant assegura que fa més de dos anys que té dolors a la bufeta i que el centre no li fa cas
Imatge de l'Hospital Mútua de Terrassa | Cedida

 

Un home ha decidit denunciar l'Hospital Mútua de Terrassa davant la Fiscalia després d'anar al servei d'urgències del centre més de 60 vegades. El denunciant al·lega una «denegació d'auxili» després que hagi estat durant dos anys i dos mesos amb una lesió a la bufeta que li comportava forts dolors i sagnats.

 

En un document al qual ha tingut accés 'Crónica Global', l'advocat del denunciant demana la intervenció del lletrat en considerar que hi ha «passiu desistiment i nul cas» per part del centre sanitari i que s'està «posant en risc la vida del pacient».

 

L'hospital nega que existeixi una denúncia

Des de l'Hospital Mútua de Terrassa neguen que actualment hi hagi una denúncia d'aquestes característiques interposada contra el centre hospitalari. La portaveu de premsa ha assegurat que «no hi ha cap reclamació que estigui pendent de resposta».

«L'única queixa formal que es va fer en el seu moment va ser per un canvi en una data de visita, una qüestió que va quedar resolta el passat mes de gener», afegeix.

 

Més de dos anys de visites a l'hospital

Per la seva banda, el denunciant ha explicat al mitjà citat que «he patit tres episodis de desmais per tres rebentades de la vesícula des de 2016. A la Mútua de Terrassa només van detectar pedres en aquest òrgan i van ordenar una colecistectomia que no ha tingut cap efecte».

 

«Des d'aleshores, em donen visites de mes en mes sense cap tractament, tot i que només puc estar en posició fetal i amb prou feines puc aixecar-me», afegeix l'home, que lamenta haver hagut d'anar a urgències «més de 60 vegades i conèixer ja a tot el personal de la unitat, els tres torns».

 

 

Segons explica, va haver d'estar en llista d'espera durant mesos per poder veure l'uròleg i que quan el va visitar li va dir que «fins que no rebentés, no podia fer res». El denunciat també es queixa de no haver rebut ajuda de l'ambulatori de Sant Vicenç de Castellet i l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on encara espera visita.