URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Mor al passadís d'un hospital mentre esperava ser atès a Galícia

Denuncien la falta de personal del centre

Passadís d'un hospital
 
Els denunciants asseguren que el pacient va estar una hora esperant| Catalunya Diari

Un pacient ha mort a l'Hospital Clínic de Santiago, a Galícia, després d'estar més d'una hora esperant per ser atès. Segons les fonts del mateix hospital, un home de 64 anys va ingressar el passat dijous 30 de gener i va ser classificat com a prioritat no greu, però lamentablement, va acabar morint en un box després del «deteriorament de la seva salut».

L'associació El Defensor del Pacient ha demanat a la Fiscalia Superior de Galícia que obri una investigació sobre els fets succeïts per «depurar responsabilitats». Carmen Flores, presidenta de l'associació, assenyala que «la massificació, falta de personal i de mitjans no pot comportar a una altra cosa que no sigui aquest resultat», lamenta. 

Denuncien els fets

A més a més, el sindicat O'Mega ja ha denunciat els fets i sostenen que el temps d'espera del pacient no va resultar excessiu. Tot i això, «el lloc on sel va estacionar estava fora del control directe del personal sanitari».

Cal dir que el mateix sindicat ja va denunciar la mort de dos pacients en el mateix centre l'any passat després que la justícia determinés que no hi havia responsabilitats per part del centre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari