rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Un pacient s'atrinxera en una consulta mèdica i s'autolesiona a València

Es va clavar unes tisores al cap i a la panxa perquè li allarguessin la baixa mèdica
El Centre d'Especialitats de Torrent és on el pacient s'ha atrinxerat | Jose Miquel Ojeda

 

Aquest dijous, a les 14.00 hores del migdia, un home es va tancar en la consulta del Centre d'Especialitats de Torrent (a la comarca de l'Horta, València) amb unes tisores i va amenaçar el metge. El centre es va alarmar prou tot i que, a l'hora que va passar, no hi havia tants pacients ja i la cosa estava més tranquil·la.

 

Segons sembla, l'home, un pacient de 40 anys que estava de baixa mèdica, va entrar a la consulta i, de sobte, van començar a sentir-se crits. Quan va entrar un treballador a veure què passava, es va trobar que el pacient estava cridant-li al doctor i amenaçant-lo amb unes tisores perquè volia allargar la baixa mèdica.

 

El metge es va escapar de la consulta, tal com avança 'Las Provincias', i el malalt es va atrinxerar dins de la sala mentre arribava Policia Nacional. Una cop amb la policia al lloc, el pacient va amenaçar d'autolesionar-se si entraven, cosa que va acabar fent: es va clavar les tisores a l'abdomen i al cap repetidament per a ferir-se.

 

Una hora després de l'inici dels fets, cap a les 15.00 hores, un treballador del centre va conseguir que el malalt deixés estar la conducta violenta per a poder curar-lo, ja que estava tot ple de sang i no se sabia com de greus podien ser les ferides. Un equip del SAMU el va traslladar, un cop curat, a l'Hospital General de València acompanyat d'agents de la Policia Nacional.

 

També pots llegir...

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris