Un pacient s'atrinxera en una consulta mèdica i s'autolesiona a València

Es va clavar unes tisores al cap i a la panxa perquè li allarguessin la baixa mèdica
Centre d'Especialitats de Torrent
El Centre d'Especialitats de Torrent és on el pacient s'ha atrinxerat | Jose Miquel Ojeda

Aquest dijous, a les 14.00 hores del migdia, un home es va tancar en la consulta del Centre d'Especialitats de Torrent (a la comarca de l'Horta, València) amb unes tisores i va amenaçar el metge. El centre es va alarmar prou tot i que, a l'hora que va passar, no hi havia tants pacients ja i la cosa estava més tranquil·la.

 

Segons sembla, l'home, un pacient de 40 anys que estava de baixa mèdica, va entrar a la consulta i, de sobte, van començar a sentir-se crits. Quan va entrar un treballador a veure què passava, es va trobar que el pacient estava cridant-li al doctor i amenaçant-lo amb unes tisores perquè volia allargar la baixa mèdica.

 

El metge es va escapar de la consulta, tal com avança 'Las Provincias', i el malalt es va atrinxerar dins de la sala mentre arribava Policia Nacional. Una cop amb la policia al lloc, el pacient va amenaçar d'autolesionar-se si entraven, cosa que va acabar fent: es va clavar les tisores a l'abdomen i al cap repetidament per a ferir-se.

 

Una hora després de l'inici dels fets, cap a les 15.00 hores, un treballador del centre va conseguir que el malalt deixés estar la conducta violenta per a poder curar-lo, ja que estava tot ple de sang i no se sabia com de greus podien ser les ferides. Un equip del SAMU el va traslladar, un cop curat, a l'Hospital General de València acompanyat d'agents de la Policia Nacional.

 

També pots llegir...

 Comentaris

envia el comentari