Imatge de la baralla a REus.

Així van ser els instants previs a la pallissa mortal a un jove de 25 anys a Barcelona

Els fets van succeir davant de la discoteca Zich, i es van iniciar després de dues empentes

La baralla mortal que va posar fi a la vida d'un jove de 25 anys a Barcelona la matinada del 28 de juliol va començar amb unes empentes. En el vídeo que s'ha filtrat, d'unes càmeres de seguretat de la zona, es pot observar com un grup de tres joves asiàtics comencen a discutir amb uns altres tres homes. En les imatges es pot veure com un home s'acosta als nois i els fa una empenta. En aquell moment un dels joves li decideix tornar l'empenta, quan s'inicia la brutal baralla.

En la seqüència d'imatges es pot observar com, en l'entrada de la discoteca Zich, on van succeir els fets i on estava ple de gom a gom, tots els clients abandonen immediatament la zona en el moment en què comença la baralla. Els implicats en l'agressió són tres joves asiàtics i almenys tres de l'Est. Un dels joves xinesos va acabar morint a l'Hospital Clínic, mentre que un altre va ser atès pels serveis mèdics en estat lleu.

No intervé la policia

En el vídeo també es fa palès que en cap moment cap persona va intervenir en la baralla per separar-los, ni els ciutadans que es trobaven a la zona ni tampoc cap agent de seguretat, tal com van narrar fa uns dies uns treballadors testimonis de l'agressió. Aquestes imatges han sortit a la llum després que una plataforma policial, la Comunitat de Policies Units (CPU), difongués en el seu compte oficial de Twitter imatges de l'agressió des d'un altre angle.

També et pot interessar...