El periodista d'Onda Cero Robert Calvo, després de l'agressió soferta a Barcelona

Apallissen un conegut periodista al centre de Barcelona

Robert Calvo ha denunciat l'agressió a través del seu compte de Twitter

El periodista d'Onda Cero Robert Calvo, que resideix a Barcelona, ha denunciat aquest dijous al matí haver estat víctima d'un robatori amb violència. Ha compartit al seu compte de Twitter el que li ha ocorregut i una imatge de les ferides que els lladres li han causat a la cara.

Quan Calvo va negar-se a donar-los el mòbil, els assaltants «van passar a l'acció»

La matinada de dimecres, al barri del Raval, un grup de desconeguts va assaltar-lo per robar-li el mòbil i Calvo s'hi va negar.  Llavors, segons declara el periodista, «van passar a l'acció» un dels individus el va apallissar mentre la resta d'homes el custodiava.

A causa de l'agressió, Robert Calvo ha hagut d'acudir a un centre mèdic perquè li curessin les ferides i, després, s'ha desplaçat a una comissaria per interposar una denúncia als Mossos d'Esquadra. A les set del matí, el periodista ha compartit la imatge de la seva «cara nova», on es veu que li van causar ferides al nas, al front i a l'ull. 

Arran de la publicació, Robert Calvo, presentador de 'La Brúixola', ha rebut grans mostres de suport. Els seus companys d'emissora Carlos Alsina i Toni Bolaño també han volgut tenir un detall amb ell i li han enviat el seu suport, a més de destacar la professionalitat de Robert Calvo, de qui no dubten que sigui en antena aquesta tarda sens falta.

També et pot interessar...