Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Paola Criado.

Paola, la jove de 25 anys morta tràgicament a pocs dies del seu comiat de soltera

Estava a les portes de celebrar el seu comiat de soltera i, dues setmanes després, s'anava a casar

Les tragèdies tenen això. Són desconcertants i ningú se les espera. Fa un any, a Granada, la vida de la família de Paola Criado, que era a punt de casar-se, va canviar per sempre a causa d'un desafortunat succés.

L'11 de maig del 2022, una cornisa d'un carrer del centre de Granada va caure a sobre Paola Criado quan estava entrant al seu cotxe. La noia, de 25 anys, ingressava molt greu a l'UCI de l'hospital de Granada, on moriria cinc dies després. 

La Paola s'havia de casar dues setmanes després i tenia lligat el seu viatge de noces a Disney World Paris. El seu comiat de soltera, així mateix, s'havia de celebrar una setmana després del tràgic succés. 

La tragèdia va sacsejar la família. Els seus pares, un any després, han explicat al diari local Ideal Granada que encara estan «trencats de dolor» per la prematura mort de la seva filla. «Se'ns ha esmicolat la vida. No ens podem creure que mai més entri per la porta», asssguren.  

Imatge de Paola Criado.
Paola Criado estava a punt de celebrar el seu comiat de soltera. | Xarxes socials

L'impacte d'una cornisa 

«La trobem a faltar moltíssim», lamenten ara els seus pares. «És més fàcil que et toqui la loteria, que el que li va passar a la meva filla. L'edifici tenia 50 anys, mai havia passat res així; i ella mai havia aparcat en aquell carrer. Va ser un dia maleït», diu en Rafael, el pare de la jove. 

D'altra banda, la mare de la noia, la Mari Ángeles, explica que un any després encara sent un dolor «inaguantable». «Se'n va anar en un segon, amb tanta vida i salut, com tenia», diu. 

Paola era maquilladora i tenia més de 12.000 seguidors a les xarxes

Paola s'anava a casar dues setmanes després amb el seu xicot, que era la seva parella de tota la vida. «Eren d'aquestes persones que estan fetes l'un per a l'altre», expliquen els pares.

Paola va estudiar Empresarials, però no va acabar d'agradar-li la carrera i va començar a treballar a una botiga de cosmètica. Va ser quelcom que li va canviar la vida. A partir d'aleshores es va dedicar íntegrament al món de la moda i sumava més de 12.000 seguidors al seu instagram, on hi donava consells lligats al món de la estètica. 

Paola estava a punt de casar-se

Mireya, una de les amigues de Paola, afirma que «he conegut moltes maquilladores, però cap com ella. Tenia un coneixement increïble, se sabia tots els ingredients dels productes, actius, formulacions, em quedava al·lucinada...», assegura.

En el terreny més personal, Paola estava a punt de celebrar el seu comiat de soltera i estava a punt de fer el seu 26è aniversari. «Ho portava tot alhora. La feina i els preparatius. S'estava deixant un dineral per a la cerimònia i tenia preparat viatjar a Disney World», explica el pare. 

D'un dia per l'altre, però, la llum de la Paola es va acabar en un carrer de Granada.