Primer pla de l'actriu Verónica Forqué en un photocall

L'amiga que estava amb Verónica Forqué: «Va dir que anava al lavabo i no va tornar»

Surt a la llum com van transcórrer les darreres hores de vida de Verónica Forqué

Aquest dilluns coneixíem que Verónica Forqué havia decidit posar fi a la seva vida. Concretament, l'informe forense ha determinat que l'actriu va morir per «asfíxia mecànica», és a dir, per penjament o escanyament.

El matí de dilluns passat va ser quan l'actriu va decidir suïcidar-se i va fer-ho a casa mentre estava amb una amiga, segons ha revelat el mitjà 'Informalia'.

Així van ser les darreres hores de Verónica Forqué amb vida

La mort de Verónica té commocionat tothom, especialment per la manera com s'ha produït. Per aquest motiu, ara s'està parlant tant del seu suïcidi com de les garrotades emocionals que la van portar a aquest. Precisament per tot això, s'ha arribat a publicar com van ser les darreres hores de vida de l'actriu.

L'esmentat mitjà, 'Informalia', és el que ha revelat que l'actriu va estar esmorzant aquell mateix matí amb la seva filla, María, a casa. Sí, a la del madrileny carrer Víctor de la Serna on havien residit els seus pares, José María Forqué i Carmen Vázquez-Vigo. Segons sembla, al voltant de les 11:00 i després de l'esmorzar, la jove va sol·licitar un VTC i després va marxar.

María, la filla de Verónica Forqué
María va estar esmorzant amb Verónica Forqué a casa | GTRES

Això sí, no va deixar sola la seva mare perquè estava en companyia d'una persona del cercle d'amistats. I de fet va ser ella qui, segons explica, es va trobar poc després Verónica inconscient a la cambra de bany. Ho va fer en dirigir-se fins a l'esmentada estada en notar que Forqué trigava a sortir-ne.

Després de trobar-la, ràpidament va intentar reanimar-la sense èxit, per la qual cosa va procedir a trucar al 112 perquè acudís immediatament. Així mateix, després va telefonar a María a qui li va explicar la situació i li va demanar que tornés ràpidament a la casa.

La filla de Forqué, com és lògic, va tornar fins a casa de la seva mare i hi va viure un dels moments més durs de la seva vida. En arribar fins al lloc, al costat del seu xicot, va conèixer que els sanitaris presents havien certificat la mort de l'actriu.

La notícia la va deixar tan bloquejada a la porta de l'edifici que, segons els veïns, no deixava de manifestar que no volia pujar perquè no desitjava veure Verónica morta.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, en un cotxe
María Forqué es va quedar bloquejada després de conèixer la mort de la seva mare | GTRES

Verónica Forqué serà incinerada avui

El trist final que ha tingut l'actriu és la conseqüència d'una etapa molt complicada que ha viscut. I és que ha hagut de fer front a diverses garrotades, com la seva separació i les morts del seu germà i mare, que l'han enfonsat anímicament parlant. I, lamentablement, no ha pogut superar el seu feble estat de la salut mental.

Tanmateix, el seu entorn era coneixedor de la seva situació, tant és així que s'ha arribat a publicar que anteriorment ja havia intentat llevar-se la vida. Per això, la cuidaven i estaven atents a ella en tot moment.

Primer pla de Verónica Forqué somrient
Verónica Forqué es trobava malament anímicament | GTRES

Avui la seva filla i els seus familiars la ploren així com una multitud d'amics i companys de professió que han anat al tanatori per donar-li el darrer adeu. Va ser tal la multitud de persones que s'hi van traslladar ahir que fins i tot els seus éssers estimats han hagut de canviar el dia de la incineració.

En concret, la incineració, que es produiria ahir a la nit, tindrà lloc avui a les 20:00, i es produirà després que durant aquest matí, en horari d'11:00 a 14:00, romangui oberta la seva capella ardent. Aquesta, situada al madrileny Teatro Español, donarà l'oportunitat als ciutadans que ho desitgin d'acomiadar-se de l'actriu.