El pare de Roberto, el nen desaparegut a Santa Coloma de Gramenet: «Necessito saber que estàs bé»

El menor de 14 anys va desaparèixer el passat dissabte 16 de juny

Roberto, de 14 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramanet.
Roberto, de 14 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramenet. | Xarxes socials

Continua la recerca del Roberto Llado Perrens, el noi de 14 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, el qual va desaparèixer el passat dissabte 16 de juny quan es dirigia a una escola de dibuix de Barcelona.

Ara, el pare del menor s’ha mostrat visiblement afectat davant les càmeres de Telecinco, on li demana al seu fill que torni o què els faci saber si està bé. «Necessito saber que estàs bé i amb qui estàs».

Roberto va baixar del metro cinc parades abans

Cal recordar que el pare del menor va denunciar la seva desaparició en tornar de la feina i veure que el jove no estava a casa. «Roberto va sortir del dissabte a les nou del matí de casa, va agafar el metro i mai va arribar a la destinació on es dirigia», explica el pare. Tanmateix, confessa que el jove va baixar del metro cinc parades abans de la que li tocava.

I és que les imatges de seguretat del metro situen el menor a la parada de Diagonal, a Barcelona. Així doncs, les càmeres de l’espai van captar el jove d’1,75 metres i el qual vestia un pantaló curt gris i una samarreta negra de la marca Nike hores abans de la seva desaparició.

Una família desesperada

«Roberto, on estiguis, no passa res... truca a un amic teu, però he de saber on estàs. Saps que ets el més gran que tinc, ja hem passat coses difícils abans els dos, i hem tirat endavant. Necessito saber que estàs bé o amb qui estàs», deia el pare del menor davant les càmeres.

«T’estic esperant perquè anem a comprar les saberes que volies», continua el pare, qui no pot contenir les llàgrimes, i li recorda que «hem vingut a Barcelona per complir el teu somni, ser el millor dibuixant del món».


Comentaris

envia el comentari