IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare dels menors assassinats a València acusa l'àvia d'abusar sexualment d'ells

A més, l'home també ha assenyalat que la dona va protagonitzar episodis en els quals assegurava que volia «matar nens»

Gabriel, padre de los dos hermanos asesinados en Godella
Gabriel, pare dels nens, va acusar l'àvia dels nens d'abús sexual sobre el menor | YouTube

Durant l'estada a presó dels pares que varen assassinar els seus propis fills a Godella (València), tancats a diferents mòduls de la secció d'infermeria, segueixen sortint a la llum detalls que ens ajuden a aclarir el que va passar realment el dia que es va cometre el crim sobre els menors.

El pare va acusar l'àvia d'abusar sexualment del nen

L'àvia materna, capficada pels seus nets, va posar una denúncia al jutjat de guàrdia de València hores abans que es produís l'assassinat dels nens, més concretament, la va interposar el dimecres 13 de març. A més, la dona havia rebut un missatge molt inquietant de la seva filla Maria Gombau: «Gràcies per tot creador, me'n vaig amb tu. Adéu, mare». Davant d'aquests preocupants indicis, l'àvia va voler comprovar com estaven i es presentà a la casa okupada, trobant-se al seu net de tres anys i mig tocant a la piscina, despullat.

Tanmateix, i tal com varen anunciar medis com 'Telecinco' i 'Las Provincias', el pare dels menors no va trigar a fer-la fora del domicili, amb aquestes paraules: «Tots saben que has abusat sexualment del nen i que surts a matar criatures». A més, la dona explica que «inculcaven al nen que abusava d'ell a l'escola i el maltractaven», i potser per aquest motiu el nen no anava a l'escola.

Familia niños asesinados Godella
L'àvia es trobava molt preocupada per les condicions dels seus nets | Antena 3

 

L'àvia va denunciar la situació dels seus nets

Finalment, l'àvia denuncià la situació dels seus nets hores abans de les seves morts a mans dels seus pares. Segons mitjans de comunicació de la zona, davant el jutge de guàrdia, la dona va explicar que els dos menors «estaven en cert perill», ja que els pares presentaven «un estat psicològic alterat i delirant», des de feia tres setmanes.

A partir d'aquesta denúncia, el jutge va iniciar les diligències i, després de comprovar el que els hi estava explicant l'àvia dels menors, va enviar les ordres de protecció sobre els menors a la comissaria de la policia nacional de Burjassot-Godella «amb l'objecte que, com a prevenció, es prenguin les mesures adients en relació amb la situació dels menors».

Finalment, el Jutjat de Primera Instància i d'Instrucció número 4 de Paterna, instruirà els delictes d'assassinat. D'una altra banda, els pares es varen negar a declarar davant el jutge i s'espera que surti a la llum la versió oficial dels fets.


Comentaris

envia el comentari