rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

El pare d'Adrián Martín assegura que el seu fill ja està millor després d'haver estat ingressat de nou per la seva hidrocefàlia

L'exconcursant de 'La Voz Kids' va tornar a ser ingressat amb «dolors molts forts i vòmits»
El petit cantant Adrián Martín durant una actuació.  | GTRES

 

L'exconcursant del programa de Telecinco 'La Voz Kids', Adrián Martín, va tornar a ser ingressat fa unes setmanes a l'Hospital Materno Infantil de Màlaga després de ser intervingut més de tres vegades la setmana passada per la hidrocefàlia que pateix. 

 

I és que, malgrat rebre l'alta hospitalària el passat 8 de febrer —després d'estar ingressat durant dues setmanes—, el petit Martin s'ha vist obligat a tornar a l'hospital de Màlaga. Segons sembla, després de treure-li els punts de la passada operació i pujar-li la pressió de la vàlvula, el jove va començar a trobar-se malament. Ara, el seu pare ha explicat com es troba realment el cantant. 

La salut d'Adrián millora

El pare d'Adrián, Rafael, ha assegurat que el seu fill es troba millor: «Està bastant millor. Li han fet un TAC aquest dilluns i ara estem esperant els resultats». Tanmateix, explica que el van haver de portar de nou a l'hospital a causa d'uns «dolors molts forts i vòmits».

 

De manera optimista, Rafael explica que l'Adrián es troba bé i que l'ensurt ja ha passat. «Ara mateix no té dolors i no està vomitant. Està molt content i menja molt bé. Esperem que tot quedi en un ensurt», assegura el pare del cantant. 

 

Adrián Martín durant una actuació amb Rosario Flores | Telecinco

 

La vàlvula estava mal regulada

El pare del jove cantant també ha explicat que el motiu pel qual el seu fill ha tornat a l'hospital és que la vàlvula que li van posar els metges durant les operacions de les setmanes anteriors —una vàlvula que es posa en el cap i que necessita per viure sense el dolor que li provocaria la seva malaltia— no estava ben regulada.

«El problema que tenia venia de la vàlvula que li han col·locat. Pel que sembla no estava ben regulada, cada persona necessita que estigui d'una manera determinada i els metges l'han tornat a ajustar de nou», ha explicat Rafael. 

 

Tot i que la seva família espera que tot s'hagi solucionat definitivament i que l'evolució d'Adrián segueixi avanci favorablement, també asseguren no abaixar mai la guàrdia, ja que: «L'altra vegada va passar igual i al final vam haver de tornar. Esperem que en aquesta ocasió no sigui així».

 

De moment, però, el petit cantant seguirà ingressat a l'hospital uns dies més per comprovar que tot funcioni bé. Tanmateix, encara no se sap quan rebrà l'alta.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris