El pare del civil mort a Terol va presenciar la mort del seu fill

L'home es va amagar en una masia propera i, en sentir el tret, pensava que havien assassinat el seu gos
Imagen del funeral de los guardias civiles
Imatge del funeral dels guàrdies civils. | EFE

Avui s'ha celebrat el funeral dels dos guàrdies civils  i el civil que van ser assassinats a Terol per Igor el Rus. Aprofitant aquest últim adéu, el pare de José Luis Iranzo, que ha estat enterrat a la seva localitat natal, ha explicat que ell va presenciar l'assassinat del seu fill.

L'home pensava que havien assassinat el seu gos

Els fets van començar quan, el pare del civil mort, es trobava a la seva finca familiar acabant la seva jornada laboral. Com feia sempre, l'home va avisar el seu fill perquè aquest el recollís al camp on es trobava, situat a uns deu metres del poble. Aleshores, el pagès se'n va adonar que s'havia oblidat una llum encesa dins la casa que tenen situada al terreny i va tornar per apagar-la, ja que des de feia dies rondava la zona un lladre que ja havia ferit dues persones amb una pistola. Mentre tornava enrere, va aprofitar per avisar el seu fill per telèfon, però aquest no va contestar.

 

Passats uns minuts va sentir, molt a prop el soroll de trets i va decidir amagar-se en una casa propera. Mentrestant va alertar a la Guàrdia Civil assegurant que el lladre havia matat el seu gos, ja que aquest no parava de bordar. El que mai hagués pogut imaginar l'home és que la vertadera víctima era el seu fill, que romania estès a terra i mort a només uns metres de distància.

Quan van acabar els trets, l'home va veure com el cotxe del seu fill sortia disparat de la finca i, com és normal, va imaginar-se que ell es trobava dins. Realment les coses van ser molt diferents, l'assassí va matar a José Luis Iranzo i aleshores va robar el seu vehicle per fugir de l'escena. Uns metres més endavant, Igor el Rus va topar amb Víctor Romero Pérez i Víctor Jesús Caballero, els dos agents de la guàrdia civil que també va assassinar.

 

Una segona trucada a la Guàrdia Civil

 

De moment encara es desconeix com es van trobar els agents i l'assassí, però el que és segur és que els va disparar i els va fer baixar del cotxe. A més, el pare del civil va escoltar deu trets més, motiu pel qual va tornar a trucar a la Guàrdia Civil.

 

Aleshores, més efectius es van desplaçar fins a la zona, on van arribar aproximadament a les 19.30. Pel camí ja van trobar els dos companys morts i a la masia van certificar que José Luís també havia estat assassinat. L'home per fi va poder sortir del seu amagatall en veure arribar els cotxes de la policia, però el que no sabia en aquell moment és que la seva vida estava a punt de canviar per sempre. Aleshores, un dels agents el va deixar acostar-se i en aquell moment va veure el cadàver del seu fill, que acabava de morir a uns metres d'ell.Comentaris

envia el comentari