IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare del nadó de la nena de 12 anys embarassada seria un amic de la seva mateixa edat

La nena va ingressar en un hospital de Múrcia i de seguida van saltar totes les alarmes al percebre's el seu estat

Hospital donde la niña ha sido ingresada
Hospital Virgen de l'Arricxaca de Múrcia, on va ingressar la nena de 12 anys embarassada | El Lorquino

 

Les investigacions apunten al fet que el pare del nadó de la nena de 12 anys embarassada és, molt probablement, un altre nen de la seva mateixa edat i amic de la petita. La nena va ser ingressada a l'hospital Verge de l'Arrixaca de Múrcia i allí els sanitaris es van adonar de la situació i van iniciar el protocol establert en casos d'aquest tipus.

Segons les primeres recerques les relacions entre tots dos haurien estat consentides. D'aquesta forma queda ja pràcticament descartat que la petita fos víctima d'algun tipus d'abús sexual.'s

No es tracta d'un abús

De fet, sembla haver estat la mateixa nena la que ha confirmat a agents de la Guàrdia Civil, que van acudir cridats pel personal de l'hospital, com dicta el protocol en aquestes situacions, que no havia estat víctima de cap abús.

Si finalment es confirmen aquestes informacions, no hi hauria conseqüències penals, ja que no podria considerar-se com un delicte d'abús sexual, tant pel consentiment de les relacions com per les edats dels dos nens. Als menors de 14 anys no se'ls pot imputar cap tipus de delicte, segons el Codi Penal espanyol.

En aquest cas simplement s'informaria els Serveis Socials amb l'entès que duguessin a terme una recerca de l'entorn de la menor, per esclarir com ha estat el motiu pel qual s'ha arribat a aquesta situació.

De moment, no se sap si l'embaràs, d'alt risc per la seva curta edat, seguirà endavant, o no. En cas que es decidís interrompre, hauria de comptar amb l'autorització dels seus pares.


Comentaris

envia el comentari