IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare de Diana Quer sobre la mort de la seva filla: «Podria haver-li passat a qualsevol»

Juan Carlos Quer confia que 'El Chicle' «respongui» pel delicte

Juan Carlos Quer, el padre de Diana Quer, habla sobre la muerte de su hija
Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, parla sobre la mort de la seva filla| EFE

Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, a les portes de l'Institut de Medicina Legal de Galícia, ha realitzat unes declaracions on ha analitzat la «mala fortuna» que va patir la seva filla Diana, en trobar-se amb José Enrique Abuín, àlies 'El Chicle', reconeixent que un succés d'aquestes característiques «podria haver-li passat a qualsevol». Així mateix, el pare de la desapareguda des del 22 d'agost del 2016 ha destacar la necessitat que la justícia jugui el seu paper fonamental.

A més, Juan Carlos també va destacar, encara que 'El Chicle' no estigui confirmat com a l'autor del crim, «que aquest senyor respongui del delicte i de la mort d'una persona que estava a la flor de la vida». D'aquesta manera, va demanar que es faci «el possible» per desencallar el cas i que el detingut, casat i pare d'una nena, rebi el càstig judicial pertinent.

Confiança en la legalitat

El pare de Diana Quer, davant el centre on es troben les restes mortals de la seva filla, ha valorat com han rebut la notícia amb la qual van tancar el 2017 i van obrir el 2018. Visiblement afectat, Juan Carlos va agrair l'esforç realitzat per totes les autoritats i voluntaris per poder resoldre el cas, permetent així que la família descansi en pau, després que finalment el passat 31 de desembre es trobés el cos de Diana en un pou d'una nau abandonada.

«Gràcies a Déu la nostra societat a Espanya té una resposta», va exclamar, destacant els esforços desenvolupats per la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil, a qui ha considerat indispensable per resoldre el cas. A més, Quer va afegir que el desenllaç va ser el pitjor que la família s'esperava i que ha representat un cop «molt dur» per a tots, encara que s'hagi pogut saber que li va passar a Diana.

Primera nit a la presó

'El Chicle' tras salir de la fábrica dónde se encontraba el cuerpo de Diana Quer
'El Chicle', després de revelar on es trobava el cos de Diana Quer | EFE

José Enrique Abuín, 'El Chicle', ha passat la seva primera nit al centre penitenciari Teixeiro. Allí ha dormit a la infermeria de les instal·lacions, en la qual va estar observat constantment pels membres de seguretat, els qui van evitar que l'investigat s'autolesionés o que fos agredit per altres presos.

S'espera que durant el dia d'avui, 2 de gener, 'El Chicle' comparegui davant del jutge, on se li preguntarà pels fets esdevinguts. Per la seva banda, l'advocat defensor, Ramon Sierra, va negar que José Enrique assumís els càrrecs d'homicidi, agressió sexual o assassinat, de manera que s'espera que les investigacions ajudin a resoldre el suposat crim de Diana Quer.


Comentaris

envia el comentari