rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El pare de Diana Quer rep la Medalla de la Policia de Boadilla, Madrid

Ha rebut la medalla pel seu «suport incondicional» i el seu «reconeixement exprés i públic» a la feina dels Cossos i Forces de Seguretat
Juan Carlos Quer rebent la Medalla de la Policia Local de Boadilla | AJUNTAMENT DE BOADILLA DEL MONTE

 

Juan Carlos Quer, pare de la jove assassinada Diana Quer, ha rebut aquest dilluns un gran reconeixement per part de la Policia Local del municipi madrileny de Boadilla del Monte. Allà se li ha fet entrega d'una medalla pel seu «suport incondicional» i també pel seu «reconeixement exprés i públic» a labor de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

 

El pare de la jove ha rebut aquesta medalla després de la seva terrible lluita en la investigació per la desaparició de la seva filla, en agraïment a la seva col·laboració amb les Forces de Seguretat. Es tracta de la «màxima distinció» que dóna la Policia Local de Boadilla, aquesta només la poden obtenir o bé membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat o bé personal civil que ha fet, d'alguna forma, una gran feina de col·laboració amb ells.

Juan Carlos Quer es mostra molt agraït

Aquest reconeixement a Juan Carlos Quer se li dóna pel suport i reconeixement cap a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que sempre ha fet molt visible, durant i després de la investigació per la desaparició de Diana Quer. També es vol reconèixer la seva lluita perquè la mort de la seva filla «suposi un abans i un després per aconseguir una societat segura».

 

 

 

L'acte s'ha celebrat a l'esplanada del Palau de l'Infant Don Luis i l'ha presidit l'alcalde de Boadilla del Monte, Antonio González. En ell, Juan Carlos Quer no ha deixat de mostrar-se agraït: «Tindré sempre el meu etern agraïment als Cossos de Seguretat de l'Estat, la Guàrdia Civil, per la seva professionalitat, d'alguna forma van compartir amb nosaltres els 500 dies i les 500 nits de dolor».

Un reconeixement a la seva lluita per evitar la derogació de la presó permanent revisable

No ha estat únicament per la seva col·laboració amb els Cossos i Forces de l'Estat pel qual s'ha homenatjat al pare de Diana Quer. I és que la seva «lliçó d'enteresa, coratge i de confiança» lluitant per la no derogació de la presó permanent revisable també ha sigut motiu d'elogis. Ell, així com altres pares de joves i nens assassinats, com els de Marta del Castillo o Mariluz estan tenint un paper molt important en aquesta iniciativa.

 

«El missatge de Diana, de Mariluz, de Rocío, és intentar evitar que altres joves, altres nens hagin de passar per això. Així que és una mesura de sentit comú. L'única cosa que podrà passar és que la mesura que està en vigor romangui al nostre Codi Penal per donar resposta a aquest tipus de delinqüents», ha destacat el pare de Quer després un cop ja havia rebut la Medalla de la Policia Local de Boadilla.