El pare de Gabriel crea confusió en afirmar que el menor sí portava la samarreta interior blanca quan va desaparèixer

Cada dia apareixen noves incògnites i més confusió sobre el que realment li ha pogut passar al menor

Imagen de Gabriel, el pequeño desaparecido en Almería
Imatge de Gabriel, el petit desaparegut a Almeria| Xarxes Socials

La troballa de la samarreta de Gabriel, el nen de vuit anys desaparegut a Níjar, ha provocat tot un seguit de suposicions i contradiccions, se n'ha parlat molt, sobretot en les últimes hores. De fet, cada dia apareixen noves incògnites i més confusió sobre el que realment li ha pogut passar al menor.

Ahir mateix es va confirmar que a la samarreta trobada, presumptament del nen, hi havia el seu ADN. Es tracta d'una samarreta blanca interior que ha creat una gran confusió pel fet de si el nen la portava o no el dia que va desaparèixer.

Els dubtes sobre la samarreta

Els mateixos pares del nen van confirmar que la samarreta trobada era del petit. Tot i això el que van dir és que no la portava el dia en què va desaparèixer. Aquesta peça de roba va ser trobada al costat de la depuradora per la parella sentimental del pare de Gabriel, en una zona que prèviament ja havien rastrejat desenes de persones.

Voluntarios durante la búsqueda de Gabriel Cruz
Voluntaris durant la cerca de Gabriel Cruz | EFE

 

Una de les coses que més sorpresa ha provocat als investigadors és que la samarreta va aparèixer estirada i completament seca, tot i que havien sigut uns dies de pluja, tot això va fer sospitar que algú l'havia col·locat allí per despistar als investigadors.

El pare diu que sí la portava

'Espejo Público' confirmava que la samarreta interior que es va trobar no era la que portava Gabriel, però, de nou la confusió. Minuts més tard el pare del nen ha desmentit aquesta informació. Ángel Cruz, així es diu l'home, ha assegurat que el seu fill sí que portava aquella samarreta.

El cert és que al que més credibilitat es donava és a què la samarreta no era del nen, però les paraules del pare ara ho canvien tot. D'aquesta forma es crea una gran confusió sobre quina de les dues versions és realment la veraç, i si el nen portava o no aquella samarreta juntament amb els pantalons de xandall negre amb ratlles blanques Adidas i la dessuadora amb caputxa vermella.


Comentaris

envia el comentari