Ángel Cruz: «Qui sap si Gabriel m'ha salvat la vida»

Els pares del petit han criticat alguns mitjans de comunicació per haver «interferit en la investigació»

El petit Gabriel, desapareghut fa una setmana
Els pares de Gabriel Cruz recorden el seu fill | Antena 3

Ángel Cruz, el pare de Gabriel Cruz, creu que ell també hauria pogut estar una de les víctimes d'Ana Julia Quezada, l'autora de la mort del seu fill, ja que convivien junts. «Qui sap si m'ha salvat la vida», ha assegurat el pare del petit ara que ja no viu amb la seva exparella.

  

«No hi ha consol ara mateix», lamentava en el programa 'Desaparecidos' de TVE, on va participar amb Patricia Ramírez, la mare del menor. El pare de la víctima creu que el petit «l'ha guanyat» perquè ha aconseguit evitar que la detinguda pugui «fer mal» a altres persones. Tanmateix, l'indigna que això hagi estat possible a canvi «d'un cost tan alt com la seva vida» i després d'haver quedat «destrossades» les vides d'uns pares que han lluitat fins al final per trobar el seu fill.

 Un gran moviment social 

Los padres de Gabriel Cruz durante el funeral de su hijo en la catedral de Almería

Els pares de Gabriel Cruz durant el funeral del seu fill a la catedral d'Almeria | GTRES

La mare del petit està orgullosa de la unió i el moviment social que ha aconseguit generar el seu fill: «Ha aconseguit treure moltes coses boniques de la gent». Ha estat una gran sorpresa per als seus familiars el tracte que han rebut i tot el suport de la ciutadania. «Per a mi, s'ha anat com un rei», afegia.

Així ha agraït les mostres d'estima que els han ajudat durant el procés de cerca del petit i, almenys, creu que el que ha passat servirà per evitar altres situacions com aquesta: «Si ha servit per parar la bruixa, ens serveix de consol».

Crítiques als mitjans

Els pares del menor han criticat alguns mitjans de comunicació per haver «interferit en la investigació», ja que creuen que la intromissió hauria provocat el retràs de la troballa del cos de Gabriel i de la detenció d'Ana Julia Quezada. En la mateixa línia, han defensat que una notícia «mai hauria de perjudicar una investigació» i també han sol·licitat que no es fiquin impediments a les autoritats difonent informació que és imprescindible.


Comentaris

envia el comentari