El pare de Gabriel ja sospitava d'Ana Julia després de la troballa de la samarreta blanca

Des del primer moment de la desaparició del petit, va tenir un comportament estrany

Ángel, el padre de Gabriel, con su pareja Ana Julia Quezada
El pare de Gabriel, Ángel, amb la presumpta assassina, Julia Quezada | CatalunyaDiari.cat

Diumenge, Ana Julia Quezada va posar fi a qualsevol esperança de trobar Gabriel Cruz amb vida. La nova parella d'Ángel, el pare del nen de 8 anys, feia diversos dies que centrava totes les investigacions de la Guàrdia Civil, sobretot després de la troballa de la misteriosa samarreta blanca del nen. 

Però no només la policia sospitava d'Ana Julia, sinó que el mateix pare del menor ja va observar que la seva parella es comportava de forma estranya durant la cerca del menor. Tot i això, va tenir la suficient força per a mantenir les formes, i actuar amb la normalitat més gran possible els darrers dies. 

Comportament estrany i nombroses contradiccions

Durant els diferents interrogatoris a què es va sotmetre, Ana Julia sempre va parlar amb un gran nerviosisme, i va deixar pas a moltes contradiccions. Per començar, mai es va accedir a entregar el seu telèfon mòbil, a diferència de la resta de familiars del menor, assegurant que l'havia perdut

Aquest va ser el primer detall que va resultar sospitós per a les autoritats. Posteriorment, la sorprenent aparició de la samarreta blanca de Gabriel, en una zona per on ja havien passat els equips de cerca no va fer sinó augmentar les sospites policials. 

Ángel va sospitar de la seva parella des del primer moment

El pare del menor de 8 anys, Ángel, que feia més d'un any i mig que mantenir una relació amb la detinguda, també va sospitar d'Ana Julia. Tal com explica 'La Vanguardia', l'home va trobar estrany, entre altres coses, que fos ella la que va trobar la samarreta blanca, però va actuar amb normalitat fins a l'últim moment, aconsellat per la Guàrdia Civil. 

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel
Ana Julia Quezada, la dona detinguda per la desaparició i possible assassinat de Gabriel | Facebook

 

Detinguda amb el cadàver del nen al maleter del seu cotxe

Cal recordar que la policia va demanar-li que els acompanyés, amb la seva parella, a inspeccionar diverses propietats que estaven al seu nom, i això va ja fer que Ángel comencés a veure la seva parella com a principal sospitosa, fins que ahir la pitjor de les notícies es va confirmar. 

Al voltant de les dues de la tarda, la Guàrdia Civil anunciava la detenció d'Ana Julia, després de veure com treia el cos del nen d'un pou i l'amagava al maleter del seu cotxe. Les sospites s'havien confirmat, tot i que ja era tarda per poder salvar-li la vida al petit Gabriel. 


Comentaris

envia el comentari