El pare de Gabriel, el nen desaparegut a Níjar: «Ha de tornar, apareixerà»

El petit va desaparèixer quan anava a casa del seu cosí per un camí d'uns 100 metres

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Xarxes socials.
 

Ahir vam conèixer la notícia que un nen de vuit anys havia desaparegut a Níjar, i Espanya sencera es troba consternada. Els seus pares han repetit una vegada i una altra que el petit Gabriel no és un nen «de marxar sol», de manera que els semblaria molt estrany que s'hagués perdut.

El seu pare ja va assegurar ahir que ell creu que al seu fill «se l'ha endut algú». Des del moment de la seva desaparició tots els dispositius de recerca de la zona han estat activats i continuen buscant el petit, però encara no s'ha trobat cap pista que els porti fins a ell. Els seus pares i familiars asseguren estar desesperats.

«Gabriel apareixerà»

«És angoixant. Hem buscat per tot arreu, sota de cada mata, de cada arbre, en cada cova i res. Estem desesperats», deia l'oncle del petit. I és que després de dos dies d'intensa recerca no poden més. Els seus pares han assegurat en una entrevista a Telecinco que l'únic que estan esperant ara és «que tot passi» i que el seu fill aparegui. Asseguren que de moment no tenen cap tipus d'informació, ja que la policia no pot dir res.

«Ens diuen que estan treballant, que hem d'estar tranquils i que estan posant tots els mitjans, tota la gent de l'equip està bolcada en trobar a Gabriel, però que no ens poden dir res», assegura el pare del petit, qui no dubta a més en trobar al petit: «Ha de tornar, Gabriel apareixerà», afirma. Consideren a més que «no és possible que hagi marxat tot sol», ja que és, segons diuen, «un nen molt obedient». «No és un nen que faci bogeries, sempre deu minuts després d'estar fora torna i ens diu que està bé», explica la seva mare.

Imagen de Gabriel Cruz Ramíez.
Imatge de Gabriel Cruz Ramíez. | SOSDesaparecidos

Gran repercussió mediàtica

La gran expectació que està provocant la desaparició del petit ha fet que s'estigui difonent massa informació, la seva mare assegura que fins i tot falsa: «Estan circulant molts rumors de coses del seu pare amb mi, nosaltres estem units, la relació és extraordinària entre tots dos».

Deixa clar a més que «la millor manera d'ajudar és distribuir el cartell amb la foto», i és que pel que sembla estan arribant moltes informacions que resulten no ser veritat: «Està trucant gent, jo ho agraeixo, vidents, de constel·lacions, els demanaria que si us plau, si això ho veuen, que posin el que vulguin, una espelma, un romer, però que no truquin per dir que si està a l'aigua o que si ha estat el seu pare o el que sigui».

El cas té preocupada tota Espanya i fins i tot el president del govern Mariano Rajoy ha volgut enviar un missatge d'ànim als pares del petit Gabriel: «Espero i desitjo que Gabriel Cruz pugui estar aviat amb els pares. Els demano que confiïn en la gran tasca de la Guàrdia Civil», ha dit.


Comentaris

envia el comentari