El pare i la germana del presumpte assassí de Laia van acudir al banc on treballava la seva mare el dia de l'assassinat

Els dos van insistir a ser atesos per ella, però com que tenia feina els va acabar enviant a la finestreta

El cotxe amb el presumpte assassí de Laia sortint dels Jutjats de Vilanova, escridassat per veïns de la nena morta.
El cotxe amb el presumpte assassí de Laia sortint dels Jutjats de Vilanova entre els crits d'indignació d'algunes persones | Guillem RS

Després de la declaració del presumpte assassí de Vilanova i la Geltrú, durant la qual va assegurar que no recordava res, per després insinuar que hi havia algú més a casa seva,'El Programa de Ana Rosa' ha publicat aquest dilluns algunes declaracions de la mare de la petita Laia. En concret, la dona assegura que el mateix dia de l'assassinat va rebre la visita del pare i de la germana de Joan Francesc al banc on treballava, i explica que ella sempre va recomanar-li a la menor baixar per les escales, perquè tenia por que es quedés atrapada a l'ascensor. 

«Sempre li deia que baixi per les escales»

La mare de Laia comença explicant que a la petita li agradava baixar i pujar amb l'ascensor quan anava de visita als seus avis. «La meva filla sempre volia pujar i baixar amb l'ascensor de casa dels seus iaios. Jo sempre li deia que no ho havia de fer. Tenia por que es quedés tancada. Sempre li deia que baixi per les escales», assegura la dona.

En aquest sentit, també afegeix que no coneixia el presumpte assassí de la seva filla, però relata un episodi de tensió que va viure el matí del fatídic dia al banc, amb el pare i la germana de l'home. «No conec a Joan Francesc. No l'he vist mai. El mateix matí m'assabento que la seva mare estava molt malalta a l'hospital», explica la dona. Aquell dia, els dos familiars de l'acusat es van presentar al banc on ella treballa i van demanar ser atesos per ella. 

Incident amb el pare del presumpte assassí el dia de la desaparició

«Tenia molta feina i els vaig dir que havien de passar per la finestreta. Jo no els vaig poder atendre», assegura la dona. En aquest sentit, el periodista Miquel Valls ha donat més detalls sobre aquella trobada entre la mare de Laia i el pare de Joan Francesc. En concret, sembla que el detingut, la seva germana i el seu pare van esmorzar junts, i posteriorment es van dirigir al banc per realitzar diversos moviments econòmics, abans de la mort de la mare. 

Joan Francesc, el presumpte assassí de Laia, va esmorzar amb el seu pare i la seva germana
Joan Francesc, el presumpte assassí de Laia, va esmorzar amb el seu pare i la seva germana | CatalunyaDiari.cat

 

Recordem que aquesta, que feia dies que estava molt malalta a l'hospital, va acabar morint l'endemà de la detenció de l'acusat. Però el motiu pel qual van demanar ser atesos per la mare de la menor assassinada no tenia res a veure amb ella. Segons el periodista, pare i filla sabien que era família dels seus veïns, els avis de Laia, i probablement devien pensar que es farien entendre millor. De totes maneres, després de passar per la finestreta, un company de feina li va explicar el motiu exacte de la visita. 


Comentaris

envia el comentari