URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

El pare de Julen: «Maleeixo aquell dia, tanco els ulls i només puc veure el pou»

José Roselló ha explicat molt afectat que «tanca els ulls i només veu una cosa: el pou»

José Roselló ha volgut agrair la labor professional i el suport rebut durant el porcés | EspañaDiario

El pare del petit Julen ha parlat per primera vegada sobre com se sent al respecte, després d’haver perdut al seu fill de dos anys a l’interior del pou de Totalán. En una entrevista concedida al diari ‘Sur’, reconeix que aquell fatídic dia quedarà marcat a la seva ment per sempre. «Em maleeixo a mi, maleeixo aquell dia. En quina mala hora vaig anar jo allà», confessa José, molt afectat.

Tot i els constants esforços dels amics de la família per animar-los, José Roselló assegura que cada cop que tanca els ulls «només veig una cosa: el pou». I cada cop que recorda tot el que ha viscut maleeix el dia en què va decidir anar amb la seva família a la finca en qüestió: «ja no aniré mai més al camp. Ni em menjaré més plats de paella».

La parella no és capaç d’estar a casa seva

«Portem tres o quatre dies quedant-nos a casa d’un amic i només anem a la nostra per dormir», una decisió que la parella ha hagut de prendre degut a tots els records que els evoca la casa familiar, cedida per la tieta de Vicky, la mare de Julen, i situada al barri malagueny del Palo.

El pare del petit Julen ha recordat també com el 2017 van viure una situació molt similar, abans de traslladar-se a la seva casa actual. Quan el seu fill Óliver, germà gran de Julen, va morir es van veure obligat a marxar de la casa on vivien, ja que «tot eren records. I ara igual. Entres i comences a veure ninos, pilotes...». Cal recordar que Óliver, l’altre fill de la parella, va morir l’any 2017, amb només 3 anys, d’un infart sobtat, en mig del carrer.

Imagen de los padres de Julen
José i Vicky viuen a casa d'uns amics per no pensar tant en el petit | EspañaDiario

 

«Eternament agraït» amb tot el suport rebut

José Roselló ha volgut subratllar que estan «eternament agraïts» amb l’equip professional, els veïns i voluntaris, entre d’altres, que han ajudat a localitzar el cos del petit Julen. A més, reconeix estar emocionat per tots els missatges de suport que està rebent la família, no només d’Espanya, sinó d’altres països també.

I ha afegit un agraïment als organismes polítics i policials que «m’han escoltat, amb les meves queixes, les meves protestes, però que ens han donat un tracte meravellós». José Roselló ha acabat la seva entrevista afirmant que serà les últimes declaracions que faci, ja que l’únic que volia era «traslladar aquest l’agraïment i que no quedin únicament les queixes».


Comentaris

envia el comentari