Muntatge de Marta del Castillo i el seu pare

El pare de Marta del Castillo es trenca en saber l'última novetat del cas de la seva filla

Nova garrotada judicial per a Antonio, el pare de Marta del Castillo

Antonio del Castillo, pare de Marta del Castillo, ha tornat a mostrar la seva indignació a les xarxes per una altra resolució judicial amb què no està d'acord. Ja són 13 anys de calvari que porta a sobre la família de la jove sevillana, a qui van matar quan només era una adolescent.

Aquest ha estat molt contundent a les seves xarxes per denunciar les últimes novetats que hi ha hagut sobre un cas que sembla no tenir final.

El pare de Marta ha mostrat, sense embuts, la seva disconformitat sobre la investigació al germà de Miguel Carcaño. Parlem d'aquella referent a l'anàlisi dels telèfons mòbils. Antonio ha arribat a dir que «no interessa que Marta aparegui», en un moment de desesperació.

El pare de Marta del Castillo torna a esclatar a les xarxes socials

Fa unes hores, El Diario de Sevilla va avançar que s'ha eliminat la via per tornar a incriminar Javier Delgado, germà de Carcaño. Ens referim a la setena versió dels fets. Doncs bé, Antonio del Castillo ha parlat i molt clar al seu compte de Twitter.

Els pares de Marta del Castillo
Els pares de Marta del Castillo estan desesperats per trobar el cos de la filla. | Europa Press
 

Sobre aquesta versió rebutjada, en què Carcaño l'acusa de ser l'autor material de l'assassinat de Marta, Antonio del Castillo ha publicat un primer tuit demolidor.

Aquest lamenta que «si teníem alguna possibilitat de trobar-la, ja ens estan posant més pedres al camí i tot des del Palau de Justícia». S'ha expressat així sobre aquesta decisió de la Secció Tercera de l'Audiència.

I és que l'Audiència de Sevilla ha dictat una interlocutòria en què confirma la decisió del jutge per rebutjar aquesta línia de recerca. Considera que la nova versió de Carcaño segueix sent «il·lògica, absurda i increïble». Així ho va deixar clar el mateix tribunal l'any 2014 quan va tancar per primera vegada la imputació del crim al germà de Miguel Carcaño.

La declaració de Carcaño «no té credibilitat per sustentar aquesta imputació»

Actualment, el tribunal ratifica la decisió del jutge perquè considera que «l'única prova» que existeix sobre la setena versió de Miguel Carcaño és la seva declaració. Això sí, exposa que el seu testimoni «no té credibilitat» després de tots els canvis de versió.

Muntatge fotogràfic de «El Cuco» i el pare de Marta del Castillo.
Antonio del Castillo vol es consideri la nova versió de Miguel Carcaño. | CatalunyaDiari
 

«L'única prova que, amb les dades de què es disposa, permet atribuir la mort de Marta del Castillo a l'acció de Francisco Javier Delgado Moreno, és la declaració del seu germà, i aquesta manca de credibilitat per sustentar aquesta imputació», resa a la interlocutòria.

«Ni el fet de la possible discussió per motius econòmics o delictius derivats de l'obtenció fraudulenta d'una hipoteca, permet inferir que es produís la disputa indicada per Miguel Carcaño el dia que es va produir la mort de la menor, ni tampoc les dades que poden derivar-se de les proves pericials proposades per l'acusació particular poden sustentar la pretensió que dona lloc a aquestes actuacions», prossegueix la interlocutòria.

«Només penso que no interessa que Marta aparegui»

Seguidament, el pare de Marta ha escrit dos missatges més sobre una altra decisió judicial. Aquesta vegada, les piulades versen sobre la resolució del jutge d'Instrucció número 4 de Sevilla. Aquest ha donat l'«ok» perquè s'analitzin els mòbils i les dades 'crues' dels telèfons de Carcaño i Marta, però no de la resta d'implicats.

En aquesta primera piulada, Antonio del Castillo lamenta que «el jutge ja no vol que s'investigui els posicionaments del germà i companyia».

En el segon missatge, Antonio demana a la premsa que no li truquin per preguntar-li per la decisió judicial sobre el tema de la clonació dels mòbils. «Abans sí als posicionaments i ara no. Jo tampoc ho entenc, només penso que no interessa que Marta aparegui. Preguntin al jutjat d'Instrucció 4 de Sevilla», sentencia el pare.