ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

El jove que hauria llançat el fill al riu Besòs assegura que el perseguien per matar-lo

L'ara detingut pels Mossos d'Esquadra va entrar al bar La Catalana demanant permís per carregar el mòbil

El pare del nadó va entrar al bar demanant 'refugi' al·legant que el perseguien per matar-lo
El pare del nadó va entrar al bar demanant 'refugi' al·legant que el perseguien per matar-lo | Cedida

Els Mossos d'Esquadra ultimen recursos durant la recerca, per ara infructuosa, del nadó al riu Besòs a Sant Adrià. Un gran desplegament treballa a la zona on el pare va assegurar haver-lo llançat, acreditant que era un fill «no desitjat». La darrera informació és que el progenitor, de 16 anys, va explicar que el perseguien per matar-lo. Així ho informa 'El Español' relatant els fets que van tenir lloc ahir a la tarda al Bar La Catalana, moments previs a la detenció del menor.

Assegura que el volien matar després d'un robatori

Segons assenyala el mitjà esmentat, el jove, amb la roba amarada, va demanar permís al cambrer del local per carregar el telèfon mòbil al·legant que havia de fer una trucada urgent. Posteriorment, li va preguntar: «Puc quedar-me una estona aquí? Em volen matar». Evidentment, el propietari de La Catalana va permetre-li-ho en veure la gravetat de les seves declaracions. L'ara arrestat, visiblement neguitós, caminava d'una banda del bar a l'altra mentre assegurava que l'havien sostret una maleta en un robatori i ara el perseguien per matar-lo.

Finalment, uns 15 minuts més tard, va arribar el pare del menor, que va acompanyar el jove a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de La Mina, on va confessar haver matat el seu fill i haver-lo llançat al riu Besòs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari