rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El pare de Nadia: «Fa 654 dies que estic segrestat sense la meva filla»

Fernando Blanco ha escrit una carta a 'El programa d'Ana Rosa', dies abans que comenci el seu judici per estafar presumptament més d'un milió d'euros utilitzant la malaltia de la seva filla
La família de la Nàdia, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

A pocs dies perquè comenci el seu judici, Fernando Blanco, el pare de Nadia ha volgut fer unes declaracions per donar la seva versió del cas. L’home fa 1 any i 10 mesos que és a la presó, acusat d’un delicte d’estafa. Durant molts anys va utilitzar la malaltia de la seva filla per recaptar diners pel seu tractament que finalment destinava a pagar-se tota una sèrie de luxes, que la policia va localitzar a la casa familiar de Fígols, a l'Alt Urgell.  

 

 

Blanco ha decidit parlar ara, enviant una carta a ‘El programa d’Ana Rosa’. El pare de la nena es reafirma en el fet que la seva filla s’està morint: «Que vinguin ara aquests metges, jutges i persones que tant saben i em garanteixin que la meva filla seguirà aquí molts anys i amb una mínima qualitat de vida».

 

Blanco defensa la seva innocència

El presumpte estafador, per qui la Fiscalia demana 6 anys de presó, ha assegurat que fa «654 dies que està segrestat sense la seva filla» i que la troba molt a faltar. Ha defensat la seva innocència i ha criticat el paper que han tingut els mitjans en el seu cas: «Pèssimes investigacions d’uns i altres contra les que ja he començat a presentar querelles i demandes».

 

Imatge d'arxiu de Fernando Blanco i la seva filla | Cedida

 

El pare de Nadia també ha atacat a les autoritats i ha assegurat que «a ningú l'importa la meva filla Nadia, encara que se'ls ompli la boca parlant de la meva princesa». Es mostra molt enfadat pel tracte que ha rebut la nena, ja que creu que «hagués sigut més fàcil preguntar-li on viatjava amb el seu pare i que li feien, i evitar tot el dany físic i emocional que l'han fet. 

 

Ha rebut amenaces de mort

Per últim, Fernando Blanco ha confessat que tant ell com la seva família han rebut amenaces de mort. Respecte a aquesta qüestió ha afirmat: «A més de les corresponents denúncies ja donaré la meva direcció quan s'acabi aquest segrest legal perquè els 'valents' executin les seves amenaces».