El pare de la Nadia acusa Susanna Griso d'haver participat en la trama

La presentadora catralana ha negat la màxima a 'Antena 3' i ha assegurat sentir-se «enganyada» pels pares de la Nadia

Susanna Griso acusada d'haver participat en el cas Nadia
Susanna Griso acusada d'haver participat en el cas Nadia | Antena 3

El controvertit cas Nadia continua a l’ordre del dia. Si ahir un equip forense posava en relleu un estudi mèdic que negava que la menuda país cap mena de malaltia de caràcter terminal —com afirmaven els seus pares—, avui l’advocat de Fernando Blanco, pare de la petita Nadia, ha insinuat que ‘Espejo Público’ i Susanna Griso podrien haver estat plens coneixedors de la trama i que s’haurien prestat a dur-la a terme per incrementar la seva audiència.

Quelcom que Susanna Griso, així mateix, no ha dubtat en rebatre. Durant el judici que s’està duent a terme a l’Audiència provincial de Lleida, l’advocat defensor de Blanco li hauria preguntat si totes les donacions i cobertura feta per ‘Antena 3’ formava «part d’un guió del programa». Alfonso Egea, col·laborador de Griso, s’ha defensat de tota acusació: «S’ha de tenir molt mala llet. S’ha de ser busca raons per fer aquesta pregunta».  

Susanna Griso, «enganyada» pel cas Nadia

La presentadora barcelonina no s’ha mossegat la llengua. Griso, al fil de la defensa d’Egea, ha assegurat sentir-se «enganyada» i ha explicat que no pot entendre com l’han assenyalat pel simple fet d’haver donat 500 euros a la menuda Nadia.

«Et prestes, et creus el testimoni i després t’assenyalen per haver-t’hi conxorxat», ha explicat la conductora d’’Espejo Público’ mentre al·legava: «Volen fer creure que formaven part d’una cosa pactada del programa i això és quelcom que em sembla al·lucinant».

Griso: «Em fa mal l’estafa emocional»

«Mira a mi no em fan mal els 500 euros. De fet sé que vaig ajudar però no recordava quina era la quantitat», relatava la mateixa Susanna Griso mentre explicava: «El que sí que em fa mal és l’estafa emocional. Em fa mal que ens utilitzessin a nosaltres i als espectadors d’aquesta manera».


Comentaris

envia el comentari