Imatge del judici pel crim de la Guàrdia Urbana

El pare de Rosa Peral s'emociona durant el judici

Francisco ha recordat el dinar familiar que van celebrar durant el dia del crim

El pare de Rosa Peral, l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona acusada de matar el seu company, també agent del cos, amb la col·laboració d'un altre guàrdia urbà i examant, Albert López, ha recordat emocionat el dinar familiar que van fer el mateix dia del crim.

La relació entre la víctima i l'exmarit de Rosa, d'una «tensió tremenda»

Francisco també ha manifestat que es va «equivocar» quan va manifestar a la comissaria que el dia després dels fets havia vist la víctima, Pedro Rodríguez, parlant amb la seva filla, i ha negat que aquesta li demanés que mentís. 

Ha explicat que la relació entre la víctima i l'exmarit de la filla, Rubén, era d'una «tensió tremenda» i que Rodríguez tenia un bat de beisbol «per trencar-li el cap». 

A més, tres ciclistes han explicat que van passar a prop del vehicle cremat.

Rosa Peral, sobre Rubén: «És un psicòpata»

En una entrevista a Catalunya Ràdio, concedida el passat dimecres, 15 de gener, Rosa Peral va expressar el següent sobre l'agent Albert López —que també era el seu examant—: «És un psicòpata, abusador, narcisista i una persona molt violenta».

A més Peral, que sempre ha negat ser autora del crim, va afirmar que  l'Albert «va irrompre a casa, saltant la tanca i amb una motxilla on duia una destral, i se les va tenir amb Pedro». No només això, sinó que l'agent va assegurar que el seu examant l'havia amenaçat perquè mantingués el seu silenci.

També et pot interessar...