ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

Un pare es va trobar el seu fill amb greus contusions a la cara en recollir-lo a la llar d'infants

La família ha denunciat al centre pel que ha passat

Las marcas que el niño tenía por toda la cara
L'infant tenia marques per tota la cara. | 20 minutos

Un pare de Saragossa va trobar el seu fill amb diferents contusions a la cara quan va recollir-lo de la guarderia on el porten cada dia. Els pares van portar el petit a urgències per les lesions i ara la seva família ha acudit a la jurisdicció civil.

Segons publica '20 minutos', Luis Ibáñez, pare del nen, va anar a recollir-lo el 15 de novembre com cada dia, a les 16.00 hores de la tarda, a la guarderia. Però aquell dia no tot va ser igual que sempre.

El nen tenia marques de mossegades i cops

Va trobar-se el seu fill ple de ferides a la cara i al cap, com marques de dents, i una nota que deia que havien d'anar a direcció. Això és precisament el que més preocupava la família, que van ser avisats en el moment d'anar a recollir el petit i no abans.


«Van deixar els nens sols; no hi havia ningú a la sala, i quan van veure el que havia passat amb el meu fill, no van ser capaços de cridar-nos ni d'avisar al metge», condemna la família. A això, afegeixen indignats que el seu fill hauria d'haver visitat un metge «immediatament».

El pare va portar el nen al metge, on el van derivar a urgències. Allà els informes mèdics que li van fer asseguren que va ser una agressió, indiquen que va patir «lesions circulars», a la cara i les orelles per mossegades i cops.

La família del nen afirma que els fets van succeir per «una negligència per part de la directora i els monitors, que no feien la seva feina i van deixar sols els nens».

Los padres del pequeño junto a su hijo
Els pares amb el seu fill. | 20 minutos

La família ha denunciat el centre

Amb aquesta creença van acudir a la Policia Nacional per interposar una denúncia contra el centre que ha acabat arribant als jutjats sense més conseqüències, ja que van considerar que no és una cosa de la seva competència.

Per aquest motiu ara han decidit fer servir la via jurisdiccional, a més de posar una queixa davant el servei d'inspecció d'Educació, perquè el cas sigui investigat.

De moment la família ha deixat de portar el nen i el seu germà al centre, asseguren que han perdut la confiança en els seus docents. «Estem a l'espera que ens donin una solució», expliquen.

La solució podria passar per l'assignació d'una nova llar d'infants per al nen, però el Govern aragonès afirma que, si no se'ls ha facilitat una llar d'infants alternativa, ha estat perquè «no hi ha constància que s'hagi sol·licitat».


Comentaris

envia el comentari