Un pare serà jutjat a Barcelona per violar la seva filla de 15 anys i dues amigues fent-les creure que feien fora esperits malignes

La dona de l'home i mare d'una de les nenes serà jutjada també, com a còmplice

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència Provincial de Barcelona
L'Audiència Provincial de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Es demana una condemna de 45 anys de presó per un pare per, presumptament, violar la seva filla de 15 anys i dues de les seves amigues durant dos anys de forma continuada, fent-les creure que havien de fer fora uns esperits malignes i que s'havia de fer amb aquelles pràctiques sexuals. Aquest dijous l'home serà jutjat per la Secció Segona de l'Audiència de Barcelona.

L'home, segons diu l'acusació, va enganyar a les tres menors aprofitant que era el pare d'una d'elles per tenir més influencia en les nenes. D'aquesta forma les va fer creure que tenien esperits malignes dintre seu i que l'única forma de fer-los fora era fent un ritu sexual que ell coneixia perquè era membre de 'L'Ordre d'Odín'.

Fins i tot les amenaçava dient que si no feien el que ell deia les seves famílies estarien en perill. Tot com a conseqüència dels esperits, que farien que els passessin coses dolentes, a una de les menors li va arribar a dir que la seva germana menor podria morir.

La dona de l’acusat, implicada també

No serà el pare de la menor l'únic en ser jutjat per l'Audiència de Barcelona. La seva dona, i mare de la nena, serà jutjada també, ja que coneixia els abusos del seu marit i consentia les pràctiques sexuals. De fet, fins i tot es trobava a la casa quan tenien lloc, arribant fins i tot a preguntar «com els havia anat».

Demanen una condemna de 45 anys de presó per l'acusat, que ja va passar per la presó, en aquell cas preventiva, per tres delictes continuats d'agressió sexual a menors. A més, per la seva dona es demanen 9 anys de presó com a còmplice per omissió.

Per tots dos se sol·licita també una ordre d'allunyament de les tres menors fins un any després del temps de la condemna i set anys de llibertat sota vigilància, a més d'un pagament de 50.000 euros a cada una de les seves víctimes, com a indemnització.


Comentaris

envia el comentari