YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una parella adopta, mata i es menja un gos a Rússia

El van colpejar fortament amb una barra de ferro, provocant-li uns traumatismes i ferides mortals

Dos gossos, un dels quals mira cap a la càmara
La família va adoptar el gos en una protectora, però posteriorment se'l van menjar | CatalunyaDiari.cat

Una parella de Rússia és notícia després de filtrar-se una informació que deixa tothom amb els pèls de punta. Segons avança 'El Caso', la parella, que s'havia casat recentment, va decidir anar a una protectora de la seva ciutat per adoptar un gos i integrar-lo a la família.

La sorpresa va arribar quan, més enllà de cuidar l'animal, van decidir matar-lo i cuinar-lo per sopar. Tot va començar quan la parella va desplaçar-se fins a la protectora per a emportar-se un gos i iniciar els fonaments d'una família que feia poc temps havien creat amb el seu casament. Des de la protectora han explicat que la seva visita al centre va ser d'allò més normal, ja que van mostrar sempre una actitud molt positiva envers l'animal.

Ningú va sospitar del tràgic final

Finalment, van decidir emportar-se un d'ells i ningú va sospitar del tràgic final que tindria en arribar a la seva nova casa. En aquest sentit, expliquen que en arribar al domicili familiar es van iniciar una sèrie de successos que van posar fi a la vida del gos. Primer el van colpejar fortament amb una barra de ferro, tot provocant-li uns traumatismes i ferides mortals. Seguidament, el van preparar per a cuinar-lo i sopar.

Davant aquesta escena de pel·lícula, va ser una voluntària de la protectora la qual va donar la veu d'alarma en acudir a la casa a supervisar que l'animal es trobava bé després de la seva adopció. Això no obstant, la noia ja va sentir una olor estranya en entrar al domicili i, posteriorment, va trobar pèls i restes del gos al magatzem. 

Sense dubtar-ho en cap moment, la voluntària va donar la veu d'alarma i va denunciar els fets davant la policia. Per la seva banda, tot i que en un primer moment els autors dels fets van negar les acusacions, finalment van confirmar que havien matat i s'havien menjat el gos adoptat hores abans.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari