Una parella atraca un banc de Barcelona i s'emporta 50.000 euros

Van entrar disfressats d'obra i van tancar en un despatx els treballadors, sense fer-los mal | Els Mossos busquen la parella per detenir-los, que es van poder escapar

Imatge d'una oficina de Kutxabank.
Els lladres van entrar en una oficina de Kutxabank al barri de Sants, a Barcelona. | CatalunyaDiari

Els Mossos d'Esquadra busquen dues persones que aquest dilluns, 4 de febrer, van atracar un bancKutxabank de Sants, a Barcelona, i es van emportar ni més ni menys que 50.000 euros. La parella, disfressats d'obra, amb armilles reflectants, cascs, perruques i armats van entrar al voltant de dos quarts de tres, quan l'oficina estava a punt de tancar, i han pogut sortir amb el botí. La policia catalana, amb la seva unitat especialitzada en atracaments, està investigant el cas per intentar identificar la parella i també poder-los detenir.

Van tancar els treballadors en un despatx sense fer-los mal

L'home era qui portava la veu cantant. Tot i que entre ells no parlaven en castellà, sí que es van dirigir als treballadors en castellà per, amenaçant-los amb una arma curta, demanar que obrissin les caixes fortes per poder-se emportar un botí que, segons fonts policials, és de 50.000 euros. Amb la col·laboració de la dona, que portava la cara tapada amb unes grans ulleres de sol, els dos atracadors han posat els treballadors de l'entitat bancària en un despatx i els han tancat a dintre. No han resultat ferits.

Els treballadors van poder activar l'alarma però quan van arribar els Mossos d'Esquadra al lloc no quedava rastre de la parella ni, evidentment, dels 50.000 euros. La policia està remirant les gravacions i els testimonis per intentar identificar la parella, d'uns 60 anys, i de qui les imatges no ajuden gens a la seva identificació.

Els Mossos d'Esquadra ja han assumit la investigació dels fets
Els Mossos d'Esquadra ja han assumit la investigació dels fets | Cedida

 

Els Mossos investiguen els fets i busquen els lladres

Entre alguns dels detalls que els Mossos estan investigant hi ha l'edat dels dos lladres, que podrien ser d'edat avançada, i també la gran quantitat de diners que es van poder endur en el cop. No és habitual que les sucursals tinguin aquests diners a l'abast sense mesures de seguretat com l'obertura retardada de les caixes fortes, per exemple.

Caldrà seguir amb la investigació policial de l'àrea d'atracaments dels Mossos per intentar esclarir els fets. Tot i això, la resolució d'atracaments en entitats bancàries no és molt elevat, molts cops, per la professionalització dels lladres i també la seva ràpida evaporació del lloc dels fets, no només del banc, sinó també de la ciutat i del territori.


Comentaris

envia el comentari