La parella del pare de Gabriel, detinguda per la mort del petit, no tenia una bona relació amb el nen

Ana ha estat detinguda mentre portava el cos al seu cotxe

Ana Quezada con Ángel Cruz, el padre de Gabriel
Ana Quezada amb Ángel Cruz, el pare de Gabriel | Facebook

Dotze dies. Aquest és el temps que ha trigat la Guàrdia Civil a resoldre el cas del petit Gabriel. La policia ha trobat el cadàver del nen desaparegut a Níjar al maleter del cotxe d'Ana, l'actual dona d'Ángel Cruz, pare del menor. La dona, que ja ha estat detinguda, ha participat de forma activa en la cerca del petit. De fet va ser ella qui va dir haver trobat la samarreta del nen prop de la zona en la qual va desaparèixer. Ana va començar una relació amb Ángel fa aproximadament un any i mig, segons publica ‘El Periódico’. El mateix mitjà assegura que ella mai va tenir un bon vincle amb el nen.

Ana va tallar amb el seva anterior parella fa uns dos anys. Era Sergio, un burgalès amb el qual va anar a viure a Las Negras, a Níjar (Almeria), lloc on viu el pare del petit. Va ser poc després quan tots dos van iniciar una relació sentimental. A partir d'aquest moment la relació entre Ana i Gabriel mai va ser bona. Segons publica el mitjà citat, fins i tot en una ocasió el nen va arribar a desitjar que la dona no tornés mai de la República Dominicana, en un dels seus viatges allí. «Espero que es quedi allí i no torni mai», va dir el menor.

Imagen de Gabriel, el pequeño desaparecido en Almería
Imatge de Gabriel. | Cedida

 

Ana va localitzar la samarreta

La parella del pare de Gabriel va ser qui va donar amb la samarreta interior blanca que suposadament vestia el nen el dia de la seva desaparició. Ella també va ser la persona que aquell dia va vestir el petit. Des que la Guàrdia Civil va tenir constància d'aquesta samarreta, van sospitar que alguna cosa estranya podia haver passat. La samarreta va ser trobada eixuta i estesa sobre uns matolls, cosa que a la Guàrdia Civil va preocupar-li, ja que els dies anteriors no havia deixat de ploure. A més la zona on va ser localitzada ja s'havia revisat anteriorment.


Comentaris

envia el comentari