Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una parella, també germanastres, maten a dos dels seus fills menors d’edat

Una parella, també germanastres, mata a dos dels seus fills menors d’edat

La parella també va intentar matar a quatre dels seus fills anteriorment

Una parella, també germanastres, maten a dos dels seus fills menors d’edat
Una parella, també germanastres, maten a dos dels seus fills menors d’edat | Cedida

Sarah Brass i el seu germanastre i parella, Brandon Machin, van matar els seus dos fills, Tristan i Blake de 13 i 14 anys respectivament. La parella els va estrangular a la casa familiar que tenen a Sheffield, al Regne Unit, el passat 24 de maig.

Al judici, que s'ha celebrat aquesta setmana, la mare ha explicat com van succeir els fets. Ella va ser qui va estrangular el fill petit amb un cordó d'una bata mentre el seu germà estava present i ho veia tot, després va ser el pare qui va asfixiar el segon menor amb les seves pròpies mans. A més, aquell mateix dia, també van intentar ofegar al lavabo al seu fill més petit però no ho van aconseguir.

Els agents van trobar els nens en un mateix taüt i amb bosses de brossa al cap

Després d'estrangular els nens, la mare va portar els seus altres quatre fills a una habitació i va trucar a la policia. Quan van arribar els agents, la mare els va dir que els seus dos fills grans estaven a casa dels veïns. Però mentre ella deia això, un dels nens va indicar a la policia que els seus germans estaven morts (fent un gest d'asfíxia col·locant-se la mà a la gola). Els agents van trobar els dos nens morts dins d'un mateix taüt amb bosses de brossa al cap.

La parella havia intentat matar a quatre dels seus fills anteriorment

Tal com explica el diari 'Mirror' la parella ja havia intentat matar els seus quatre fills més grans, per intentar evitar que serveis socials els hi prengués, amb unes pastilles pel TDAH en contra de la seva voluntat. Quan van veure que no va funcionar, van buscar una altra forma de desfer-se d'ells. La dona ja havia mencionat en diverses ocasions: «Jo els hi he donat la vida, els hi puc treure».

Sentenciats a cadena perpètua amb pena mínima de 35 anys

Durant el judici, tant Sarah Brass com Brandon Machin van admetre els càrrecs d'assassinat, conspiració per a assassinar a sis nens i cinc càrrecs d'intent d'assassinat. La parella ha estat sentenciada a cadena perpètua amb una pena mínima de 35 anys.

La germana de l'assassina assegura que són «psicòpates malvats»

L'assassina havia penjat, uns mesos abans de matar els seus fills, una publicació al seu compte de Facebook amb una frase de Stephen King que diu: «L'assassinat és com les patates fregides: no pots parar amb un sol».

La seva germana assegura que és una «psicòpata malvada» i que des de petita, tant ella com Brandon, gaudien de matar i infligir dolor a éssers vius. Practicaven amb mascotes i ratolins.

També et pot interessar...