La parella del pare de Gabriel, detinguda després de trobar el cos del nen en el seu cotxe

El petit ha estat desaparegut des del 28 de febrer

Imatge d'arxiu del petit Gabriel.
Imatge d'arxiu del petit Gabriel. | Antena 3

La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver de Gabriel Cruz. El cos del nen es trobava en el maleter del cotxe d'Ana, l'actual dona d'Ángel Cruz, el pare del petit.

Després de dotze dies de recerca, els agents de seguretat han donat amb els indicis per trobar al menor va desaparèixer en Les Hortichuelas, Almeria. La dona ha estat detinguda immediatament, per la seva vinculació amb la desaparició del menor.

Desaparegut el 28 de febrer

L'última vegada que Gabriel va ser vist amb vida va ser quan marxava de casa de la seva àvia. Durant el recorregut fins al domicili d'uns cosins, localitzat a 100 metres de distància, el rastre del menor va desaparèixer, buscant-se el seu rastre fins al dia d'avui.

 

Dies més tard, Ana, la parella del pare, va trobar una samarreta del nen, en el Barranc de les Águilas. Des del primer moment, la troballa va ser considerada sospitós, ja que aquesta zona es va revisar amb anterioritat. En aquestes ocasions, no es va trobar cap peça.

Investigaven a la família

Des del moment en el qual la dona va informar haver trobat la samarreta de Gabriel Cruz, la Guàrdia Civil va decidir ampliar la seva línia de recerca. Des d'aquest moment, el cercle familiar del petit va començar a ser analitzat, per tractar de donar amb el seu parador.

Les sospites se centraven en concret sobre Ana, molt qüestionada per com va trobar la peça de roba. No obstant això, encara no s'havia fet cap acusació formal cap a la seva persona.

Finalment, la revisió dels vehicles dels coneguts del menor ha acabat sent un element clau en la recerca. El cos de Gabriel Cruz ha aparegut a l'interior del maleter del cotxe de la parella del pare, qui ha estat detinguda i haurà d'explicar la seva versió en les properes hores.


Comentaris

envia el comentari