Una parella denúncia un robatori i ofereix una recompensa de 1.000 euros pels objectes perduts a Barcelona

Lamenten que en l'equip, valorat en 9.000 euros, es trobaven totes les imatges de les noces i la lluna de mel

Parella robatori
La recent casada parella es trobava a Barcelona de lluna de mel | Twitter

No és novetat que els carrers de la ciutat de Barcelona es veuen sotmesos, des de fa uns mesos, a una onada de robatoris amb violència i furts. Aquesta vegada ha estat el torn d'una parella que es trobava a la ciutat comtal celebrant la seva lluna de mel. Els dos turistes han denunciat que els lladres els van prendre un important equip informàtic i fotogràfic, valorat amb 9.000 euros.

Les víctimes, les quals es trobaven fent un 'tour' per Europa després del seu recent compromís, lamenten que entre aquest material hi havia un disc dur i algunes memòries, com la de l'ordinador, que contenien totes les fotografies, tant del viatge que estaven fent, com de les noces.

No perden l'esperança

L'incident va tenir lloc al carrer Sepúlveda, i tot i que ja en fa uns dies, concretament el dimecres —18 de setembre—, els afectats no han perdut l'esperança de recuperar, almenys, les memòries de la càmera i de l'ordinador, les quals contenen les fotografies de la boda i del viatge.

Per aquest motiu, han demanat través de les xarxes socials que es compartís la seva situació, i a més, que s'ofereix una recompensa de «1.000 o més» euros per als objectes furtats, encara que, el noi assegura que el que li interessa recuperar és el disc dur, ja que el contingut és irreemplaçable i és el record d'un viatge que, malauradament, els hi ha estat fastiguejat amb aquest desafortunat incident.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari