rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Els pares d''El Chicle' estan segurs que el seu fill no va actuar sol en el crim de Diana Quer

Així ho han assegurat en una entrevista a la televisió pública gallega
Imatge d'arxiu de José Enrique Abuín, 'El Chicle'. | El Español

 

Els pares de l'assassí confés de Diana Quer, José Enrique Abuín —més conegut com 'El Chicle'— han explicat com estan vivint tot el cas, l'empresonament i la culpabilitat del seu fill en una entrevista a la televisió pública gallega. 

 

Les paraules de José i Margarita han sorprès per ser diferents a la primera versió, on animaven al seu fill a confessar encara que això suposés «podrir-se a la presó».

Els pares d'‘El Chicle’ el defensen

Una entrevista que s'ha produït després que la mare d''El Chicle' el visités, per primera vegada, a la presó on va entrar fa 3 mesos. En aquest sentit, cal recordar que ho va fer perquè la seva néta li ho va demanar en ser el seu aniversari. Tanmateix, i durant aquells dies, es va parlar molt sobre la carta que el mateix José Enrique Abuín hauria enviat als seus pares i on inculpava la seva dona Rosario. 

 

Ara sembla que els pares d'‘El Chicle’ estan convençuts que el seu fill no va ser l'assassí de Diana Quer, sinó que només va ajudar en el seu segrest. «Jo sé que el meu fill no va fer això sol. Ell va ajudar, sí que va ajudar, però no va dir res perquè se sentia amenaçat», ha dit Margarita.

 

Tanmateix, els pares de l'assassí confés de Diana Quer han revelat que el què més els dol d'aquesta situació és no poder veure a la seva néta: «El més dur és no poder veure la néta. Això per a mi és el més dur que existeix», reconeix Margarida entre llàgrimes.

 

Imatge d'arxiu dels pares d''El Chicle'. | Telecinco

Rosario no deixa que els pares d''El Chicle' vegin la seva néta

Segons sembla, la dona d''El Chicle', Rosario, no deixaria que José i Margarita veiessin la seva néta. «Un dia vam trucar a Rosario, perquè Enrique ens va dir que la truquéssim perquè estigués aquí un altre dia que pogués trucar des de presó», ha començat explicant el pare d'‘El Chicle’. Segons relata la seva dona, «Rosario em va parlar molt malament».

 

I és que la tensió va arribar fins a tal punt que es va dir: «Rosario, estigues callada que sé més del que et penses». Els pares de l'assassí confés apunten al fet que des de llavors la relació es va acabar i no veuen més a la seva néta. 

 

D'altra banda, els pares de José Enrique asseguren que des que està a la presó ha intentat «suïcidar-se dues o tres vegades». «Està molt malament. Li estan donant medicació per als nervis i el tenen tranquil. Però està malament, malament, malament», asseguren. Tanmateix, Margarita ha reconegut que si el seu fill està deprimit, és per culpa de Rosario, ja que aquesta «el vol deixar». 

 

'El Chicle' amb la seva dona i la seva filla. | El Progreso

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris