Els pares d'Adela creuen que la seva filla està amagada amb el seu xicot

Javier Rodríguez i Adela Escala mantenen una relació des de fa tres mesos i han desaparegut junts
Imatge d'Adela, la jove desapareguda a Huelva, facilitada pels seus pares | cedida

 

Ja fa cinc dies que María Adela Rodríguez Escala va desaparèixer de casa seva al municipi de Niebla, a Huelva. Suposadament la jove va marxar acompanyada del noi amb el qual feia uns mesos que mantenia una relació. A més els seus pares també han trobat a faltar 1.200 euros.

  

  

Els progenitors de María Adela continuen buscant totes les pistes que poden i, per aquest motiu, han viatjat fins a Villalba d'Alcor, el municipi veí d'on era originari el noi. Javier Rodríguez, pare de la jove ha explicat en declaracions per l'ABC, que estan desolats i encara no saben res d'ella.

  

  

«Seguim fent voltes, a veure si la veiem o donem amb alguna pista. Et pots imaginar com tenim l'ànim» es lamenta l'home. La seva mare s'ha decantat per fer una crida a les xarxes socials instant a la seva filla a tornar a casa: «Torneu els dos. Truca'm, no passa res, no et preocupis pels diners ni per res, saps que t'estimem».

 

 

De moment, la família d'Adela no té cap novetat sobre el possible parador de la noia de 15 anys, però els investigadors continuen estudiant el cas. Com el que xicot de María Adela no té cotxe, sospiten que s'han hagut de desplaçar fent servir trens o autobusos. Cada día el matrimoni i els veïns del poble, surten a buscar a la jove.


Acusen la parella d'escapar-se amb ella

Tan Javier com Adela estan convençuts que la seva filla va marxar de casa amb el seu xicot, un noi de 22 anys amb el qual manté una relació des de fa tres mesos. Circulen rumors que diuen que s'han trobat cartes en les quals ja es parla clarament de la idea de fugir de casa.

De fet, la jove va marxar només amb la roba que portava posada, però sí que va agafar el DNI i la targeta sanitària, a més dels citats 1.200 euros que la família tenia guardats a casa. Això sembla descartar la possibilitat que fos segrestada, tot i que els investigadors no descarten res.

Un altre argument que sostenen els pares de la jove és que la família del xicot no han aportat cap tipus d'informació sobre on està el seu fill. Segons Javier, el pare d'ell li va contestar «de males maneres» i li va demanar «que no tornés mai més».

Després de rebre la denúncia de la desaparició, la Guàrdia Civil va establir un ampli dispositiu de recerca en el qual encara treballen. Els pares, per la seva banda, han decidit acudir també als mitjans de comunicació i les xarxes socials per fer difusió del cas.
 

Les amenaces de María Adela

Cal destacar que, a més a més, se suma el fet que l'actitud de María Adela havia canviat radicalment durant els últims mesos. Els problemes a casa eren constants i fins i tot s'havia tornat violenta després de conèixer a la seva parella.

Sembla que, es va tornar agressiva i en una discussió va arribar a destrossar el seu telèfon mòbil. El seu xicot va decidir regalar-li un de nou, que també es va trencar. Finalment, el tercer, que està en possessió dels seus pares, va ser formatat.