Els pares d'en Gabriel ensenyen un collage del seu fill per «alleugerir el dolor» abans de declarar davant el jutge

Els pares del menut assassinat el passat 27 de febrer han prestat avui declaració davant el jutge

Los padres de Gabriel dando el último adiós a su hijo
Els pares d'en Gabriel durant el funeral del menut | La Vanguardia

Patricia Ramírez i Ángel Cruz segueixen consternats per la tràgica notícia de la mort del seu fill. El pares del petit Gabriel, en aquest context, ha acudit aquest matí a declarar davant el jutge per aclarir tots els serrells que encara manquen per aclarir sobre la mort violenta del menor, de només 8 anys. 

Ana Julia Quezada, la parella del pare del nen, ha estat el principal punt de la citació. El jutge Rafael Soriano, de fet, intenta reconstruir la història i és per això que els progenitors de la víctima han hagut d'acudir a prestar declaració tot i el dolor que encara travessen.

I si bé és cert que la mare va demanar després de la mort d'en Gabriel que hi hagués «una treva amb els missatges d'odi a les xarxes», avui els pares han optat per mostrar un collage que va fer el petit el passat Nadal, amb la intenció «d'alleugerir el dolor».

Un collage amb fotos per «alleugerir el dolor»

Els pares han entrat als jutjats al punt de les dotze del migdia. Abans d'accedir-hi, però, els progenitors del menut han volgut deixar un missatge on recordaven que aquest seria «un dels nostres dies més durs».

Per aquest mateix motiu, de fet, els pares del menor han optat per mostrar el collage esmentat. A través d'aquesta felicitació nadalenca, doncs, Patrícia i Ángel han explicat que l'obra del menut tenia la intenció de «d'alleugerir el dolor de tothom i, evidentment, també el nostre»

El collage de Gabriel que sus padres han compartido con todo el mundo
El collage de Gabriel que han mostrat els pares | CatalunyaDiari.cat

 

«En Gabriel ens diria que hem d'estar contents»

Ha estat l'emotiva sentència de la mare del menut. «En Gabriel ens regalaria un somriure i ens diria que hem d'estar contents», han explicat els pares del nen mentre ensenyaven un collage on es podria llegir: «Un dia sense un somriure és un dia perdut».

 


Comentaris

envia el comentari