Uns pares descobreixen que la seva filla té un tumor cerebral després d'adonar-se que el seu somriure havia canviat

Es tracta de Megan, una nena escocesa de només 7 anys

Megan, de 7 años, diagnosticada con un tumor cerebral tras ver un cambio en su sonrisa
Imatge d'arxiu de Megan, la nena diagnosticada amb un tumor cerebral. | Daily Record

Jason i Charlene Evans, una parella de Glasgow, a Escòcia, es van adonar que alguna cosa havia canviat en el somriure de la seva filla Megan, de només 7 anys. No obstant això, mai s'haguessin imaginat que aquest detall de l'expressió de la seva fill amagava un tumor cerebral.  

I és que, malgrat ser un detall que molts no li haguessin donat importància, sí que va acabar alertarnt als pares de Megan. «Vaig notar que el seu somriure havia canviat una mica. Això era senyal que alguna cosa no anava bé», va explicar el pare de 34 anys al mitjà local 'Daily Record'. 

Dificultats en la parla i pèrdua de la vista 

Així doncs, i en veure aquest canvi en el somriure de la seva filla, la parella escocesa va decidir portar-la a l'hospital on, després d'examinar-la i realitzar-li diverses proves, l'equip mèdic va diagnosticar-li un tumor cerebral. No obstant això, els metges encara no s'expliquen com li va poder afectar el somriure. 

Per poder extirpar-li el tumor, la menor de 7 anys va haver de ser sotmesa a una complicada operació que va durar més de 12 hores. Com a conseqüència d'aquesta intervenció, la petita Megan va patir dificultat per poder parlar i també va perdre la vista. 

Megan después de la operación de 12 horas para extirparle el tumor cerebral

Imatge de Megan després de l'operació de més de 12 hores. | Daily Record

Una campanya per finançar el tractament

Per sort, la menor va poder recuperar aviat la parla. No obstant això, no va passar el mateix amb la vista i, actualment, Megan només té una visió del 3%, amb la qual cosa s'ha vist obligada a aprendre el sistema de lectura i escriptura tàctil, és a dir, el braille.

Tanmateix, la menor ha de caminar amb l'ajuda d'un bastó. Per aquest motiu, Charlene i Jason han llançat una campanya a través de Facebook per recaptar diners i poder finançar així un tractament disponible a Alemanya perquè la seva filla recuperi la vista i augmenti la seva qualitat de vida.


Comentaris

envia el comentari