ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Els pares de Gabriel Cruz convoquen una concentració a Almeria sota el lema 'Tots som Gabriel'

L'acte es durà a terme el pròxim divendres, 9 de març, a les dotze del migdia

Imagen de Gabriel Cruz Ramíez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | SOSDesaparecidos

El menut Gabriel Cruz segueix en boca de tots. Amb l'objectiu de mantenir la difusió i continuar amb el procés de cerca del petit, els pares del noi han organitzat una concentració que es preveu massiva i que es durà a terme el pròxim divendres, 9 de març.

A partir de les dotze del migdia començarà una manifestació que cita a tots els que s'hi vulguin aplegar a la Puerta de Purchena, a Almeria. El lema de la protesta, d'altra banda, serà 'Tots som Gabriel'.  

En aquest sentit, la concentració coincidirà amb el Dia de Persones Desaparegudes sense Causa Aparent i, per això, els pares del menut esperen que siguin moltes les famílies afectades que s'apleguin a la mobilització. 

Una setmana de recerca

Des del passat dimarts, 27 de febrer, han transcorregut set dies d'una intensa cerca. La guàrdia civil, però, segueix buscant al menut tot i que encara no tenen proves conclusives.

De fet, l'única prova del cas és la troballa d'una samarreta per part d'Ángel, el pare del petit. Aquesta, de fet, presenta restes d'ADN del menor i ha estat, fins ara, l'únic indici positiu sobre el menut. 


Els pares, així mateix, no s'arronsen i apareixen dia rere dia als mitjans de comunicació espanyols. De fet, aquests demanen «màxima difusió» del succés per així poder trobar el menor desaparegut a Níjar, a Almeria.

El ministre Zoido, a sobre

Imagen de archivo del ministro de Interior, Juan Ignacio Zoido
Juan Ignacio Zoido en una imatge d'arxiu | Cedida

Al capdavant d'Interior, el ministre Juan Ignacio Zoido, és una de les cares visibles de la cerca. Aquest, de fet, ja ha anunciat que presentarà un informe on valorarà la situació de les persones desaparegudes a Espanya l'any 2017.

L'acte tindrà lloc en la subdelegació del govern a Sevilla i comptarà amb la presència del delegat del govern estatal a Andalusia, Antonio Sanz


Comentaris

envia el comentari