rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Els pares de Gabriel van sentir «frustració i tristesa» per la crema del ninot d'Ana Julia

«La ràbia porta més ràbia i la crueltat més crueltat», van reconèixer
Patricia Ramírez i Ángel Cruz, crítics amb el ninot d'Ana Julia | Gtres

 

El linxament que es va produir contra una nina caracteritzada amb la forma d'Ana Julia Quezada, l'assassina del nen Gabriel, a la localitat sevillana de Coripe, ha estat criticat per Patricia Ramírez i Ángel Cruz, els pares del petit. Van afirmar sentir «frustració, tristesa i pesar» per la reacció de la gent.

 

Els fets, que van tenir lloc a la 'Crema de Judes', van ser una crítica al mediàtic cas, però no va ser ben rebuda pels protagonistes. «Ens ha costat un esforç enorme llegir la notícia i per descomptat no hem tingut forces suficients per veure els vídeos», van afirmar.

 

Mitjançant un comunicat signat per tots dos, reconeixien sentir sorpresa en veure «tants milers de persones» que van mostrar públicament una reacció «de ràbia i indignació». Per això, van admetre no sentir-se identificats amb les imatges, les quals no van dubtar a reprovar.

L'odi a Ana Julia Quezada

Ana Julia Quezada, protagonista en Semana Santa | Ideal

 

Patricia Ramírez i Ángel Cruz, pares del petit Gabriel, van reconèixer no poder «estar d'acord en cap cas amb aquesta acció», de la qual van destacar «la ràbia i el dolor mal expressats», que van considerar que «guanyen la partida a la bona tasca i el sentit comú».

 

En aquest sentit, van recordar que «el dolor i la ràbia que puguem sentir per la pèrdua de Gabriel és incalculablement més intens i dolorós», encara que això no els permet acceptar aquesta classe d'actuacions, les quals son «l'exemple que la ràbia porta més ràbia i la crueltat més crueltat».

Gabriel, recordat en Semana Santa

En el comunicat emès, Patricia Ramírez i Ángel Cruz també van voler destacar les mostres d'afecte mostrades durant la celebració de Setmana Santa. D'elles, van valorar «la neteja, la dedicació, la dignitat i el silenci de cadascuna de les iniciatives sorgides en els diferents passos i processons».

 

En aquest sentit, es van mostrar emocionats que el nom del seu fill, procedent de l'«Arcàngel que anuncia el naixement de Jesús», ha estat molt lloat durant totes les celebracions, el que ha significat un bonic homenatge per al record de Gabriel.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris