Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els pares de Gabriel es mostren molt sorpresos per la carta d'Ana Julia

L'assassina confessa del nen de 8 anys ha escrit una carta a Ana Rosa Quintana
Els pares de Gabriel Cruz a la concentració celebrada a Puerta de Purchena, Almeria | Cedida

 

Ana Julia Quezada, autora de la mort del petit Gabriel, ha enviat una carta a 'El Programa de Ana Rosa' aclarint els motius del seu crim, i explicant també perquè ho va amagar durant 12 dies. L'assassina confessa del menor afirma que la seva mort va ser «un accident», a més afegeix: «no vaig ser prou fort per a dir-li a la meva parella. Em vaig espantar molt, la por et bloqueja i vaig actuar així». D'aquesta forma es justifica amb unes paraules escrites per ella mateixa.

 

Unes paraules que, segons ells mateixos han explicat, no han sigut encara llegides pels pares del Gabriel. Tots dos han afirmat que el fet que Ana Julia hagi escrit una carta així en aquests moments els ha sorprès molt, i no de forma positiva.

Patricia, mare de Gabriel, no vol saber res del que diu la carta

Un cop que aquesta carta va arribar al programa presentat per Ana Rosa, una de les seves periodistes es va encarregar d'informar d'aquest fet als pares del petit Gabriel. Segons ella mateixa ha explicat, «els dos han rebut la notícia que teníem aquesta carta amb molta sorpresa».

 

Però sembla que la sorpresa ha estat negativa. La mare de Gabriel, Patricia, no ha acceptat gens bé el fet que Ana Julia hagi escrit una carta explicant-se en aquests moments. La periodista ha assegurat que ella «no ha volgut conèixer el contingut de la carta». D'altra banda, el pare de Gabriel, d'igual forma ha quedat molt «sorprès» amb la notícia.

 

Segons ha explicat aquesta periodista, «cap dels dos pot arribar a entendre que en plena instrucció del cas, havent passat tan pocs dies, aquesta senyora decideixi escriure una carta, tal com l'escriu, i tornar-se a posar una altra vegada a la palestra».

Ana Julia demana perdó i critica els atacs contra ella

A més d'explicar que va ser un accident, Ana Julia ha volgut també demanar perdó, en gran part a Ángel, pare del nen i la seva parella quan el va matar. Així ho ha escrit a la carta: «Abans de res demanar perdó a tota la família de Gabriel i a totes les persones que he fet mal. [...] Vaig prendre, a la persona que més estimo, el més gran que es pot tenir, un fill».

 

Ana Julia Quezada  | Cedida

 

A la seva carta també ha volgut deixar clar que ella també pateix. «Estic impactada per totes les mentides que s'han dit de mi», assegura l'assassina confessa de Gabriel, i és que, segons la seva versió, la mort del nen no va succeir com s'ha dit.

 

A més, Ana Julia Quezada assegura sentir-se aterrida pels actes racistes i violents que s'han fet contra ella, posant d'exemple una nina de plàstic negra que es va cremar com «si em cremessin a mi»: «No sóc més monstre que aquestes persones i ho vaig fer per un accident. Ells ho feien volent, són més monstres que jo».

Comentaris