IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els pares de Lucía Vivar volen que l'equip que va trobar a Diana Quer investigui el cas de la seva filla

Encara que la Guàrdia Civil ho negui, augmenten les sospites que la petita no va morir accidentalment

Lucía Vivar
Imatge de Lucía Vivar | Cedida

Mentre continuen les investigacions sobre la mort de Lucía Vivar, la nena de 3 anys que va aparèixer morta el passat 27 de juliol, els pares d'aquesta han demanat que sigui la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil qui desenvolupi el cas. Després de desaparèixer durant aquella nit d'estiu, i aparèixer hores després a les vies del tren de Pizarra, a Màlaga, encara no s'ha resolt si es va tractar d'un accident o d'un assassinat.

Per aquest motiu, segons informa 'Diario Sur' la família de la víctima han considerat que el cos policial que analitza la mort no compta amb la mateixa especialització que l'Institut Armat. Consideren que aquest últim disposa de millors mitjans, a més d'un equip més eficaç, per tal de resoldre els motius de la desaparició. De moment, la petició, realitzada al mes de desembre, va ser denegada, però no es descarta que en pugui haver-hi una segona.

Aquest nou intent vindria provocat per l'èxit assolit en el cas de Diana Quer, qui va desaparèixer el passat 22 d'agost del 2016, per després ser trobada el 31 de desembre de l'any passat. Un cop resolta aquesta investigació, es considera que l'equip disposa de major credibilitat per resoldre casos pendents de solució. De fet, no és l'única petició que s'ha fet en aquest sentit, ja que el pare de Marta de Castillo va realitzar la mateixa demanda.

Augmenten les sospites d'una mort no accidental

La Guàrdia Civil continua sostenint la mateixa versió dels fets: Lucía hauria estat amb els seus pares en un restaurant de Pizarra. Durant la nit, la petita s'hauria separat d'ells i, de mi en mica, s'hauria distanciat fins a acabar-se perdent. Seria llavors quan, sola i desorientada, s'hauria assegut a prop de les vies del tren, on pretenia descansar.

Amb aquesta teoria, els agents de la policia espanyola mantenen la idea que, quan el tren va passar per la via, un cop al cap produït pel transport hauria estat el responsable de posar fi a la vida de la menor. D'aquesta manera, mantindrien l'argument que Lucía Villar no va ser assassinada, sinó que va morir de forma accidental.

No obstant això, els pares de la menor mantenen la garantia que la seva filla no va desaparèixer fortuïtament. L'informe del forense detalla que Lucía va aparèixer amb dues ferides al seu cap, les quals, teòricament, s'haurien produït de manera prèvia a l'accident amb el tren. D'aquesta manera, la família de la víctima continua assegurant que algú va segrestar a Lucía i, posteriorment, va posar fi a la seva vida.


Comentaris

envia el comentari